נט-פרי זקוקים לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
הפרוייקט מתקדם יפה, בעז"ה עומד להפתח בימים הקרובים.
אני זקוקים למתכנת שיכין לנו תוסף הזנת אתרים בכרום.
ואני יסביר:

כרגע אפשר להכניס אתרים בטופס גוגל אחד אחד. בתוסף, יוכל כל
משתמש שגולש באתר נקי ללחוץ על אייקון "נט-פרי" ולהזין בחלון שיפתח
את הנתונים של האתר בדיוק כמו בטופס.

למי שלא יודע, הפרוייקט הזה הוא ללא כוונת רווח בכלל, ולכן
זו מצוה גדולה לכל העוסקים בה.

כל המעוניין יצור איתי קשר בפרטי!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מתכנתת, אבל מקפיצה.

ישר כח לכל העוסקים במלאכה.

• הוסף לסימניות
כולם כבר עכשיו שמחים להיות בנט-פרי אבל לא כולם יכולים לעשות את זה:)

• הוסף לסימניות
אגב העניין.

האם זה אפשרי לעשות שכל מי ששולח מייל ויש לו חסימה (כל שהיא) על המחשב נצמד להודעה סימון מסויים ומי שאין לו חסימה יתבייש לשלוח.
בדיוק כמו בפלא' שרואים מי שיש לו כשר לפי הקידומת.
אני מבין שזה אמור להיות קשור לגוגל ושות' ולא לחברות החסימה אבל אולי כן אפשרי משהו בנידון.

שולח הצלחות לגולן על הרעיון של פרי-נט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אש הנגבי;1430133:
אגב העניין.

האם זה אפשרי לעשות שכל מי ששולח מייל ויש לו חסימה (כל שהיא) על המחשב נצמד להודעה סימון מסויים ומי שאין לו חסימה יתבייש לשלוח.
בדיוק כמו בפלא' שרואים מי שיש לו כשר לפי הקידומת.
אני מבין שזה אמור להיות קשור לגוגל ושות' ולא לחברות החסימה אבל אולי כן אפשרי משהו בנידון.

שולח הצלחות לגולן על הרעיון של פרי-נט.

המח שלנו זה MAT, אני יעביר לו את הברכה. ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה