עזרה נט פרי - צריכה המלצות ואיך מתחברים

• הוסף לסימניות
היי
אודה לעזרתכם
יש לכם חסימה של נט פרי
מי הספק(019) או אחר
האם אתם מרוצים
איך מתחברים ?
כי כררגע יש לי חסימה של חברה אחרת עם בזק האם אני צריכה להתנתק מהכל כולל בזק? להחזיר את הראוטר וכו'

• הוסף לסימניות
לי יש נט פרי לסינון
וספק הר אל
הגלישה מאוד טובה
בד"כ אין בעיות קליטה ואיטיות.
להתחברות את צריכה להתקשר להר אל אינטרנט
והם מעבירים אותך לנט פרי.
איזה ספק יש לך עכשיו?
לי יש גם ראוטר של בזק.
את לא צריכה להחזיר.
את יכולה להמשיך להשתמש עם זה.
שיהיה בהצלחה!!:p

• הוסף לסימניות
משאירה לאחרים להמליץ...
או שפשוט תנסי לשבוע ואז גם את תמליצי בעצמך (אלא אם את צריכה תמונות נשים או סרטונים)
איך מתחברים ?
את צריכה תשתית- כמו בזק, לדוגמא.
אח"כ את בוחרת ספק- RL, או 019 ואלי יש עוד.
מתקשרים לספק והם מדריכים אותך איך להתחבר לנטפרי

• הוסף לסימניות
היי
אודה לעזרתכם
יש לכם חסימה של נט פרי
מי הספק(019) או אחר
האם אתם מרוצים
איך מתחברים ?
כי כררגע יש לי חסימה של חברה אחרת עם בזק האם אני צריכה להתנתק מהכל כולל בזק? להחזיר את הראוטר וכו'

את יכולה להתחבר רק עם ספק ולהישאר עם בזק בתשתית
את יכולה גם לנייד את התשתית מבזק לחברת הספק ולקבל באנדל במחיר הרבה יותר זול
לגבי הראוטר את צריכה דבר ראשון לבדוק האם הוא שלך בקנייה מבזק ( 10 ש"ח לחודש) או בשכירות ( בדר"כ 20 ש"ח לחודש ) ואז לדעת האם כשאת עוברת לחברה אחרת בבאנדל את יכולה להישאר עם הראוטר מבזק- כי הוא ברכישה או שאת צריכה לקנות ראוטר חדש

• הוסף לסימניות
את יכולה להתחבר רק עם ספק ולהישאר עם בזק בתשתית
את יכולה גם לנייד את התשתית מבזק לחברת הספק ולקבל באנדל במחיר הרבה יותר זול
לגבי הראוטר את צריכה דבר ראשון לבדוק האם הוא שלך בקנייה מבזק ( 10 ש"ח לחודש) או בשכירות ( בדר"כ 20 ש"ח לחודש ) ואז לדעת האם כשאת עוברת לחברה אחרת בבאנדל את יכולה להישאר עם הראוטר מבזק- כי הוא ברכישה או שאת צריכה לקנות ראוטר חדש
גם בהשכרה אפשר להשאר עם התשתית

• הוסף לסימניות
ניתן להתחבר גם דרך סים כשר
יש אפשרות לספק בלבד ויש אפשרות לבנדל
לפרטים 088021818 או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפשר גם לפנות באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה