כללי נט פרי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מעונינת בחוות דעת של גרפיקאים שנמצאים בנט פרי
האם הסינון טוב?
האם מסננים רק מה שבאמת צריך?
אפשר להוריד תמונות / ויקטורי וכו'??

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מעונינת בחוות דעת של גרפיקאים שנמצאים בנט פרי
האם הסינון טוב?
האם מסננים רק מה שבאמת צריך?
אפשר להוריד תמונות / ויקטורי וכו'??

תודה מראש!
הסינון מעולה- אין דברים כאלו!
מסננים רק מה שחייבים.
אפשר להוריד וקטורי ותמונות מהרבה הרבה אתרים גם שאטרסטוק והכל מסונן!

• הוסף לסימניות
אם מדובר על גרפיקאי בתחום הפרינט:
נט פרי ורק נט פרי מומלץ בחום!

לדברים שמעצבי פרינט צריכים. כמו וקטורי תמונות וכדו' נט פרי מעולה מעולה מעולה.

אבל אם אתם מתעסקים בתחומים נוספים כדאי לבדוק עוד.
אני לדוגמא נתקלתי בקשיים בתחום של סרטונים, מצגות וכדו'.
כל סרטון דורש בקשה לפתיחה בפני עצמו וזה מיקר בהרבה את העלות (למי שעוסק בזה 15 נקודות בחודש בכלל לא מספיקות)
וגם נתקלתי בתופעה שהרבה מהסרטונים מסוננים כשהם "לא תואמים את הכללים של נט פריי" בלי "סיבה מוצדקת" בסרטונים הם נכנסים הרבה יותר לרזולציות "אשיות".
באתרים הפתוחים הסינון הוא "אוטומטי" כלומר: עם קרטריונים ברורים:
אישה או מראה לא צנוע - בתמונות, רובוט אוטמטי - במלל, ואתרים שנחסמים לחלוטין עם תוכן בעייתי.
ובסרטונים זה תלוי ב"רוח הבודק" כשהרבה סרטונים נחסמים למרות שאין בהם מראה לא טוב, או מלל לא טוב אלא בגלל "אוירה שאינה תואמת".... (נניח מוסיקה מסוימת או משהו בסגנון)

וכל זה למרות שאני לא מתעסקת עם סרטים ומצגות בפועל רק בשיתופי פעולה ועדיין זה בהחלט מסרבל...
אז למי שזה חלק מעיסוקו זה בוודאי שיקול....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם מדובר על גרפיקאי בתחום הפרינט:
נט פרי ורק נט פרי מומלץ בחום!

לדברים שמעצבי פרינט צריכים. כמו וקטורי תמונות וכדו' נט פרי מעולה מעולה מעולה.

אבל אם אתם מתעסקים בתחומים נוספים כדאי לבדוק עוד.
אני לדוגמא נתקלתי בקשיים בתחום של סרטונים, מצגות וכדו'.
כל סרטון דורש בקשה לפתיחה בפני עצמו וזה מיקר בהרבה את העלות (למי שעוסק בזה 15 נקודות בחודש בכלל לא מספיקות)
וגם נתקלתי בתופעה שהרבה מהסרטונים מסוננים כשהם "לא תואמים את הכללים של נט פריי" בלי "סיבה מוצדקת" בסרטונים הם נכנסים הרבה יותר לרזולציות "אשיות".
באתרים הפתוחים הסינון הוא "אוטומטי" כלומר: עם קרטריונים ברורים:
אישה או מראה לא צנוע - בתמונות, רובוט אוטמטי - במלל, ואתרים שנחסמים לחלוטין עם תוכן בעייתי.
ובסרטונים זה תלוי ב"רוח הבודק" כשהרבה סרטונים נחסמים למרות שאין בהם מראה לא טוב, או מלל לא טוב אלא בגלל "אוירה שאינה תואמת".... (נניח מוסיקה מסוימת או משהו בסגנון)

וכל זה למרות שאני לא מתעסקת עם סרטים ומצגות בפועל רק בשיתופי פעולה ועדיין זה בהחלט מסרבל...
אז למי שזה חלק מעיסוקו זה בוודאי שיקול....
נכון
ועוד דבר- גוגל דרייב!
הרבה לקוחות שולחים דרך הגוגל דרייב תמונות וכדומה ואי אפשר לפתוח את זה (אם זה ציבורי)
ואף על פי כן -אין על נטפרי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!!
על איזה ספק אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לנ"ל
אין על נטפרי!!!
(כשהייתי בסינון אחר, אתר בעייתי הם סגרו לגמרי או פתחו לגמרי,
הפריצת דרך של נטפרי היא-
פותחים לך את כל האתרים השימושיים ובסינון מושלם..)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל התגובות.
גם אני בנטפרי מרוצה, היה ליסינון אחר לתקופה קצרה ועזבתי מאד מהר לנט פרי
וגם ראיתי עוד סינונים במקומות אחרים. אין על נטפרי

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף!

• הוסף לסימניות
אין על נטפריי
לא שייך יותר טוב מזה בכל הנקודות

• הוסף לסימניות
אני גר בחו"ל ויש לי נטפרי ואני אומר לכם אין עליהם...

(למרות שחייבים לוותר על קצת נוחות כמו בגוגל דריוו עם כל זה אני ממליץ ששוה הכל לישאר יהודי כשר) - אני אומר את זה למרות שאני לא הל"ו צדיק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....