נכתב ע"י g2035;631243:ביקרתי באתר שלהם, וגם התקשרתי אליהם לברר, וקודם כל קיבלתי מענה תוך רגע, זה כבר דבר שאין בחברות אתרוג ונתיב.
כמו''כ זה חברה גדולה מאוד בארה''ב, ושם יש להם אלפי לקוחות חרדיים, (בדקתי את זה עם חבר בארה''ב - וזה נכון). וא''כ אם הם יתנו שירות טוב, יש להם סיכויים מאוד טובים להצליח.
ולגבי הסינון אני לא יודע.
נכתב ע"י g2035;631715:יש להם בהחלט רשימה מכובדת של אדמורים בארה''ב שאומרים לתלמידיהם להשתמש רק עם זה.
ויזניץ מונסי, סאטמאר, ועוד.
נכתב ע"י avi media;631271:הסינון קצת בעייתי.
אפילו במסלול הסגור ביותר (דרום כמדומני) פתוחים אתרים מפוקפקים... תשובתם שכך זה המסלול.
מצוי מאד אתרים או פרומים שהפרסומות שבהם נוראיים (באנר פלאש בד"כ) הם המון בכלל לא מצונזרים... ממש הרבה.
הגלישה מצויינת. השרות מעולה. המעלה שלהם שראפידשאר לדוגמא פתוח אצלם בשונה מאתרוג.
תקלות - התקלה היותר נפוצה אצלם ,יש להם תוכנה האמורה לזהות תמונות בעייתיות ולטשטש אותם בצבע שחור ולבן או להסתירם לגמרי. היא מתבלבלת המון ומצנזרת אפילו תמונות של מוצרים כגון שולחנות וכדו, זה מאד מפריע ב- יד 2, וכן ב זאפ. וכן בכל מני אתרים... לפעמיים היא מפספסת תמונות בעייתיות באמת.
בנוסף הרבה אתרים חסומים חלקית כשיש גישה למלל בעייתי. וכן החיפוש בגוגל לא כ"כ מצונזר, אפילו בחיפוש תמונות של גוגל .
כנ"ל שיש גישה מלאה לפייסבוק אפילו במסלול הסגור ביותר.
בעייה נוספת כשהמערכת שלהם חושדת בך, לדוגמא חיפשת תרופה כלשהיא שבתוצאות שלה מופע גם דברים בעייתיים, פתאום כל מה שתחפש חסום, אפילו קול הלשון... עד שהוא מתנרמל..
דיברתי איתם על חסימת ynet וכן fxp וכן גוגל חיפוש תמונות, וחדשות גוגל, (וכן בחדרי..) וכל מיני אתרים בעייתיים וכן פייסבוק והם אמרו לי שאין מה לעשות זה המסלול ואני מדבר על הסגור ביותר! שמירת העיניים שם עם הפרסומות זה עבודה לא קלה...
ובנושא התמונות המצונזרות בטעות נאמר לי שסודר למרות שהבעייה המשיכה.
כדאי לחכות שהם יפתחו מסלול יותר תואם את בני התורה... לטובת כולנו.
נכתב ע"י yochi000;631790:הסינון שם בעייתי מתאים לתרבות אמריקאית.
המחיר גם לא בהשוואה עם רימון למשל.
אני בדקתי במציאות במשך חודשיים. אתה בדקת?נכתב ע"י GRN;631786:הדברים נכונים, אבל למסלול הפתוח ביותר. באתר יש תיאור מפורט של המסלולים, ויש מסלולים בלי פייס וכו'.
אגלה לך סוד,אבל אל תגיד לאף אחד!נכתב ע"י bbr;631798:למה? המחירים בערך כמו רימון
2.5mb-
39.90 לחודש
ועד 12 בסביבות 59.90 ש"ח משהו כזה.
נכתב ע"י avi media;631802:אני בדקתי במציאות במשך חודשיים. אתה בדקת?
.עזוב מה כותבים, תהיה לקוח ותשווה.
יכול להיות שעכשיו ממש הם שינו או מתחילים לשנות, אני כבר עזבתי אותם.
וחוץ מזה מה תגיד ע"ז שיוטיוב פתוח לחיפושים ולתצוגה ראשונית ורק הפעלת הוידאו לא עובדת?
וכמדומני ש flix גם היה מעלה וידאו ממש (לא בוודאות), אבל וודאי שתצוגה ראשונית עובד.
לא לדבר על אתרים רפורמים או כפרניים שמדברים על "תורה חדשה" או נגד "ברית מילה" וכו אבל בזה אני לא מאשים.
אבל אם באתרים פפולארים אני יכול לראות פרסומת תועבה על שמפו... או מוצרי אמבט... או מכשירי ליזר... או בגדי כלה... אז זה כשר? כ"ש בנושאי שדכנות...
זהו הגזמתי תנסה ותראה... אולי יהיה לך כח להתקשר על כל פרסומת עד שהם יחסמו הכל, ואז תגיד לי אני אחזור אליהם.
נכתב ע"י ליקי;631804:גם בנתיב אם אתה מחפש דרך גוגל יש לך תצוגה ראשונית. (של יוטיוב)
אני לא יודעת מה עם הנט צח הזה אבל נראה לי שיש לך משהו נגד זה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים