• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון עם סינון של נט-צח?

• הוסף לסימניות
לי. אהבתי את השרות שלהם ואת היחס. החסימה היתה נחמדה. מכיון שהייתי צריכה בזמנו אתרי חדשות ושהתמונות מתוכם יהיו חסומות העדפתי לעבור לרימון שם חסימת התמונות טובה יותר. אם זה בקטע של רוב האתרים סגורים- אז הייתי ממליצה עליהם.
כל פעם שפניתי אליהם דרך המייל, נעניתי תוך זמן קצר.

• הוסף לסימניות
נענית, פרושו שהאתר החסום נפתח או שקבלת תשובה למייל? אני ממתינה כבר זמן רב אחרי שקיבלתי תשובה והאתר החסום עדיין לא נפתח.

• הוסף לסימניות
וודאי, לא קרה כלום.

• הוסף לסימניות
היתה לי פעם אחת שפניתי דרך המייל בערב ונעניתי רק למחרת בבוקר שזה נפתח, וכשבדקתי זה אכן נפתח.
הם ענו לך שזה נפתח ובמציאות זה לא? או שהלינק הראשי כן נפתח ובתוך האתר בלינק חדש את לא מצליחה לגלוש?

• הוסף לסימניות
הבעיה היתה בלינק בתוך האתר והוא עדיין... (חלפו מספר דקות מאז שפתחתי את האשכול) לא נפתח.
השאלה אם יש מה לפנות אליהם שוב או שלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפריד;973291:
הבעיה היתה בלינק בתוך האתר והוא עדיין... (חלפו מספר דקות מאז שפתחתי את האשכול) לא נפתח.
השאלה אם יש מה לפנות אליהם שוב או שלא.
לפנות תמיד כדאי. ואם זה סובל דיחוי תחכי למחר בבוקר.
יתכן שהם פשוט הלכו לישון:(.

• הוסף לסימניות
תודה על הכל. נפתח!!!

• הוסף לסימניות
השירות שלהם מעולה! לרוב הם עונים ממש תוך דקות ספורות.
וגם לי קורה לא אחת שהם כותבים שפתחו אבל לא נפתח בפועל, אז כותבים להם שוב- וזה מסתדר.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה