ניאגרה נסתרת או רגילה...

• הוסף לסימניות
כולל הכל, איך אדע על טיב החומרים?
במחיר כזה את לא מקבלת מוצר טוב.
בגלל כל מה שהעלו כאן כדאי ללכת על חברה טובה שנותנת אחריות וגם שרות טוב.
מחיר של סט שלם עם מנגנון של גיבריט מתחיל ב1200 ש' ובקלות מגיע ל1600 אם את בוחרת דגם יותר משופר.
וזה לא כולל עבודה. העבודה כוללת השלמת או החלפת ריצוף, התקנת הניאגרה והאסלה וחיפוי. ולחיפוי גם יש עלות.
בקיצור נשמע לי זול מדי.

• הוסף לסימניות
במחיר כזה את לא מקבלת מוצר טוב.
בגלל כל מה שהעלו כאן כדאי ללכת על חברה טובה שנותנת אחריות וגם שרות טוב.
מחיר של סט שלם עם מנגנון של גיבריט מתחיל ב1200 ש' ובקלות מגיע ל1600 אם את בוחרת דגם יותר משופר.
וזה לא כולל עבודה. העבודה כוללת השלמת או החלפת ריצוף, התקנת הניאגרה והאסלה וחיפוי. ולחיפוי גם יש עלות.
בקיצור נשמע לי זול מדי.
גיבריט? זה הכי טוב?

• הוסף לסימניות
גיבריט? זה הכי טוב?
גיבריט וגרואה נקראות החברות הכי טובות. על אחת מהן אמרו לי שהשרות יותר טוב אבל אני כבר לא זוכרת.
כשאת נמצאת בחנות תתיעצי גם עם מוכר על דגם, לגבי מה שאמרו כאן על תקלות בדגמים טובים לא אמורים להיות תקלות רבות. אבל מאד כדאי להעדיף דגם שקל יותר לתקן וזה אומר לא הצרים מדי (לפעמים אין ברירה כי אין מספיק שטח). וגם שהפתח יהיה כזה שנח להכניס בו ידיים.

אבל לא לתת לדברים האלה יותר מדי משקל, אחרי הכל מדובר במוצר שהוא די בסיסי היום וזה מתפקד לאורך שנים. כדאי להערך גם לתקלות. אבל לא לרדת מהרעיון לדעתי...

• הוסף לסימניות
כמו כל ניאגרה גם בניאגרה סמויה הגומיות מתבלות במשך השנים ויש צורך להחליף
הניאגרה הסמויה בנויה כך שפתח הטיפול נימצא בלחצן
רוב האינסטלטורים יודעים לטפל בבעיה ואפשר להעזר בהם
לגיבריט יש דגם מיוחד עם גישה יותר נוחה כך הם טוענים ובעלי המקצוע אישרו
לי אישית קרתה תקלה והמיכל ניסדק היינו צריכים לשבור את הקרמיקה והיה לי נס שנשארו לי קרמיקות מהשיפוץ במחסן
מאז אני ממליצה לעשות ניאגרה סמויה אך ורק של גיבריט שלנו לא היה כזה וכמובן לשמור עוד קופסה של אריחים בצד
בסופו של יום הכל משתלם עבור אסלה תלויה זה לא כמו ולא דומה
אגב יש מוצר כזה שמשלב אסלה תלויה עם מיכל הדחה גלוי ראיתי אותו בכמה מקומות אני לא יודעת איפה קנו
צריך לשאול בחנויות

• הוסף לסימניות
כולל גם חומר לבן (ניאגרה+אסלה+קרמיקות) וגם עבודה?
נשמע בסדר, תלוי כמובן באיכות החומרים
זה מחיר רק לעבודה
בלי חומר לבן
כולל חומר זה באיזור 2,500 ₪ 3,000 ₪
אם תרצה הצעת מחיר תתקשר
חיים 0504136636

• הוסף לסימניות
מצד איכות המוצר 'גיבריט' ו'גרואה' מובילים בשוק.
ל'גרואה' יש יתרון שהלחצנים פחות נשברים. מכיון שהטכניקה עובדת על בסיס אויר, ולא בצורה מכנית כמו בזה של גיבריט.

• הוסף לסימניות
בנוגע לתיקונים. עדיף לקחת אחד שמתמצא בניאגרות סמויות, ולא אינסטלטור רגיל.
יש אחד כזה בב"ב, המחיר לא זול, אבל שווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה