כללי ניאו חסידי

• הוסף לסימניות
אולי חלק מהלמנטים ייראו לכם מוכרים בסגנון באזר דיזיין, אבל לא, הכל הכל עבודת יד בקורל מא'-ת' (לא כולל העיטורים כמובן)
לענ"ד העש"ט שמח היום :)
צפה בקובץ המצורף 80644

קבצים מצורפים

• דרכי הוראה.jpg
    KB 281 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה.

שם הספר נראה לי קטן מעט...
או אולי צל תחתיו יבליט אותו יותר.

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות לקחת עיטור מוכן למה ליצור אותו לבד. זו עבודה של שעות וכמובן שהמחיר של העבודה עולה לא?

• הוסף לסימניות
עבודה מרשימה

נכתב ע"י דני;499300:
אם יש לך אפשרות לקחת עיטור מוכן למה ליצור אותו לבד. זו עבודה של שעות וכמובן שהמחיר של העבודה עולה לא?

זה הסיבה שהרמה של הגרפיקאים תרד לאט לאט ואנשים כבר לא יידעו מתי צריך להעריך את העבודה ולשלם בהתאם

למה ליצור? בשביל זה לומדים!
כדי להיות ברמה יותר מאחרים

• הוסף לסימניות
על ניאו חסידי וניאו נאצי.

עבודה יפהפיה.
ולהלן ציטוט ממך שעלה בזכרוני:

נכתב ע"י נקי_כפים;351484:
עבודה יפיפיה.

אבל אולי תזביר לי למה טוב כל המאמץ האדיר הזה במקום פשוט לקחת תמונה של תינוק חמוד משאטרסטוק? יותר מהר יותר זול ואפילו יותר יפה...

אחחחחחחחח, איזה כיף לנקום ולנטור.

• הוסף לסימניות
נקי, אתה עיצבת?

לא מושלם, תעבוד יותר על הגוונים.

• הוסף לסימניות
מצטער.
לא מצאתי בזה שום דבר ראוי לציון.

• הוסף לסימניות
אם לא עשית את העיטורים, אז על מה גאוותך? את הקווים והעיגולים כל אחד יכול לעשות בקלות.
לגבי העיצוב עצמו, ובכן, משהו התפספס לך שם, אפעס המעברים נראים לגמרי מהניינטיז.
תחליף את הצבעים והכל יהיה סבבה. אה, גם את הפונט.

בהצלחה ובשו"ט

• הוסף לסימניות
א. אני רואה שיש שנפגעו מהאמירה החסידית פה, לא התכוונתי לשום דבר רע. עמם הסליחה.
ב. אין פה אלמנטים שיכולתי לקחת כמות שהם, רק כתבתי שזה בסגנון מוכר.
ג. עבדתי בתקופה האחרונה די קשה להבין את הטכניקה הנכונה לתת לאלמנט מראה של ברק/שקיפות/בועה/כדור. ולכן בעבודה הזו ניסתי כמה מהטכניקות. אולי לכן מעברי הצבע נראים מיושנים, הרעיון הוא לא במעברים עצמם אלא באפקט הללי שהם מעניקים, כמו למשל תחושת הב נוצץ במסגרת העיגול המרכזי. לקחתי צילום של כדור מוזהב ובניתי לפי דגימות צבע של ההשתקפויות שלו. אם זה לא מובן מאיליו כנראה שאכן דרושה עוד עבודה..
ד. המעברים נראים רע בגלל הרזולוציה הנמוכה. בדקתי בקובץ והם נראים חלקים ויפים.
ה. דווקא לגבי הגוונים דעתי היא שלסגנון חסידי גווני חום-זהב הולמים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ***;499305:

נכתב ע"י ***;499315:
נקי, אתה עיצבת?

לא מושלם, תעבוד יותר על הגוונים.

נכתב ע"י ***;499323:
מצטער.
לא מצאתי בזה שום דבר ראוי לציון.

נכתב ע"י ***;499367:
אם לא עשית את העיטורים, אז על מה גאוותך? את הקווים והעיגולים כל אחד יכול לעשות בקלות.

נקי כפיים,
כמות התגובות ה"מחמיאות" מעוררת השתאות ותהייה רבה!
אך אפשר לדון לכף זכות שה"קנאת סופרים" קצת גברה על ה"תרבה חכמה"
ולכך זו התוצאה.

הא, ולעצם העבודה,
יפה מאוד!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;499405:
נקי כפיים,
כמות התגובות ה"מחמיאות" מעוררת השתאות ותהייה רבה!
אך אפשר לדון לכף זכות שה"קנאת סופרים" קצת גברה על ה"תרבה חכמה"
ולכך זו התוצאה.

הא, ולעצם העבודה,
יפה מאוד!...

אין צורך להשתאות ולתהות, רק להקשיב, להתבונן ולקבל.
אין צורך לדון לכף זכות כאשר אין כאן כף חובה מלכתחילה.
כולנו יודעים לפרגן ולהחמיא ואנו אף עושים זאת לעיתים תכופות. (אפרופו פירגון, התמונה שלך באתגר הצילום, ממש מוצלחת לדעתי. ומצביעה על התקדמות בתהליך ההתמקצעות שלך בתחום)
דווקא בשל כך, יותר קל לקבל גם תגובות ביקורתיות.

לגופו של עניין,
יש כאן כמה אלמנטים יחסית פשוטים שנוצרו באילוסטרייטור או בקורל. אלמנטים אלה, מקובצים לפנינו בכפיפה אחת עם כמה אלמנטים מוכנים בסגנונות שונים, בקומפוזיציה גרועה, כדי ליצור עיצוב לכריכה לספר. התוצאה לענ"ד אינה טובה במיוחד - לפי כמה קריטריונים.

האם ניכר מהעבודה שהמעצב מתמצא בשיטות העבודה בתוכנה הווקטורית? -חיובי.
האם התוצאה הסופית טובה במיוחד? לדעתי, שלילי.

האם היה עדיף להביע התפעלות מדומה? לדעתי לא.
אם הייתי רואה משהו יפה ומרשים האם הייתי מתפעל ומפרגן: ברור (אפשר להוכיח את זה)

• הוסף לסימניות
עיצובים יפים.
המראה הכללי נותן תחושה של עומס מיותר. חטא שגם אני חוטא בו לא מעט פעמים, מתוך רצון תת-הכרתי לרצות לקוח עד הסוף... שלא יחשוב שהתבטלתי :)
לדעתי - אם יש את העיטורים המזרחיים למעלה ולמטה - אין כבר צורך בעיטורי הקרניים באמצע, ויפה יותר לראות שטח נקי שעליו יבוא שם הספר. גם העיגול והעניבה המקיפים את שם הספר לדעתי גדולים ובולטים מידי.
כפי שהעירו - שם הספר ופרטיו צריכים להיות גדולים יותר וברורים יותר. משהו ב'הרצל' של מאסטרפונט לא מסתדר (פונט לא מלוטש כל צרכו).
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נו, שוין
התבקשתי לעצב כריכה "חסידית".
באירוע הקודם של אותה משפחה רבנית עשיתי להם משהו עדין ונחמד והם אמרו שזה לא מספיק "עשיר" הנה:
צפה בקובץ המצורף 80752

עכשיו, בפעם הזאת, עמדו לפני 2 אפשרויות: 1. להכנס לקיטש ווקסברגר הכללי לאמר: וילונות/עמודים/ענבים/כינורות. 2. לעשות חשיבה מחודשת של עיצוב בסגנון "ריצ'" - מקושקש ועמוס אבל עדיין יותר חדשני וסולידי.

הלכתי על האפשרות השניה, ואני רואה שהציבור לא קונה את זה...

ללא ספק אם הייתי עושה שער בסגנון גוטי, עמודים קורינאטים, וילונות אה-לה-שאנל, כינורות השפע וענבי זעם הייתי זוכה לתגובות: "מדהים"! "לא רגיל" "כמה עולה-רוצה לקנות" וכו' וכו' כמו שזכיתי על מנורת הלמנצח המזעזעת שהעלתי לפה שבוע שעבר...

ניחא שיהיה כך...

קבצים מצורפים

• דרכי הוראה.jpg
    KB 394.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אחחחחחחחח, איזה כיף לנקום ולנטור.[/QUOTE]

זה פורום חרדי????????????

• הוסף לסימניות
דווקא הכריכה השנייה היא בעלת פונטציאל.
הייתי עורך כמה שינויים, כמו השמדה טוטאלית של ההילה והאפקטים בכותר, אבל הצורה הכללית סבבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפירא;499780:
אחחחחחחחח, איזה כיף לנקום ולנטור.

זה פורום חרדי????????????
[/QUOTE]

הרב שפירא היקר,
א. הציבור החרדי מתעסק הכי הרבה בעולם עם טקסטים קטנים, ולכן בפורום חרדי, מבינים גם את מה שכתוב בגודל טבעי ולא צריכים אותיות קידוש לבנה.
ב.אני מסכים איתך שהמשפט הנ"ל מקומם, מאד.
אבל...
ג.חיים גיל במדור הפרסום של מרכז הענינים ציטט את א. איינשטין שכתב:
"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה".
ניכר על הודעתך שאתה לא מכיר את ידידינו אברומי נויבירט שהתברך בכשרון הומוריסטי משובב לב ורוב דברי תורתו הם על דרך ההלצה
וכשהוא רוצה לכתוב דברים רציניים הוא צריך להוסיף איזה סמיילי קשוח :mad: כדי שלא יטעו ויחשבו שהוא גם מתבדח...

לכן שוב מרוגזך ותנוח דעתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה