ניגון הבעל שם טוב או ניגון לעתיד לבוא

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את ניגון הבעש"ט (שמעתי שקוראים לו גם ניגון "לעתיד לבא")
דווקא בביצוע חלילית או קלרינט או כלי מאד עם נשמה, כמובן ללא מקהלה או שירה.

מהסוג שהילדים בגן מתנדנדים בו כשכולם עם כובעים חסידיים וסטנדרים...
יש לי אותו בשירים ואני מצרפת דוגמה אבל לא מצאתי את הניגון הידוע בקלרינט
והמסייע יבורך מפי עליון ומפי הגננת.
השיר לצורך מסיבה ולא לצורך פרסום כלל.

קבצים מצורפים

• שיר לעתיד לבוא.mp3
    4.2 MB · צפיות: 859
  • הוסף לסימניות
יש למישהו את השיר הנ"ל רק במנגינה וכן אם יש למישהו את השיר המקורי של מ'מקומך מלכינו תופיע' אבל לא בגירסה וווקלית?

• הוסף לסימניות
אין לי את זה רק רציתי להעיר הערה בקשר לניגון הזה
רבים חושבים שזה ניגון של הבעש"ט, ולא היא!
מדובר בניגון של האדמור ממודזיץ', שהלחין אותו בעת שהשתטח בציון הבעש"ט, ומכאן שמו.

(יש ניגונים שמיוחסים לבעש"ט עצמו, כמו הניגון המושר אצל חסידי ברסלב על מזמור "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו" וגם שמעתי שהלחן של השיר "הבה נגילה הבה, הבה נרננה" הוא של הבעש"ט)
וכמדומני שיש עוד

• הוסף לסימניות
מיוחד לגן ילדים....
מהאלבום 'מאמי לילה טוב' 'חסידיבייבי'.....

קבצים מצורפים

• 09-ניגון בעש''ט.mp3
    1.8 MB · צפיות: 493

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה