ניגון חב"ד

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה באופן דחוף את אחד הניגונים של חב"ד אין לי מושג מה שמו רק שהוא קיצבי יותר ודי חוזר על עצמו כל הזמן
(אני שואלת פה כי בפורום מוזיקה וסאונד מאוד רדום)
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש מאות ניגוני חב"ד, בלי קצה חוט יהיה קצת קשה לקלוע למה שאת רוצה
האם זה ניגון ללא מילים?
(אם את יכולה לשיר קטע ממנו אני יכולה לסייע טלפונית)

• הוסף לסימניות
אריאלס תודה רבה שלחתי לך בפרטי

• הוסף לסימניות
עוד לא הסתדרתי
צרפתי את הניגון הדרוש (יש לי אותו בקטע קצר ועם דיבורים)
אודה לכל מי שיוכל לעזור

קבצים מצורפים

• Sequence 01.mp3
    KB 201.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
סליחה על הנדנוד פשוט אני צריכה את זה לחצי שעה הקרובה
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;955253:
סליחה על הנדנוד פשוט אני צריכה את זה לחצי שעה הקרובה
יש למישהו?

תני קובץ מייל, יש לי בסיומת שא"א לעלות לאתר

• הוסף לסימניות
איזה צורך?
יש לי אפשרות לעזור באופן כל שהוא

• הוסף לסימניות
ניגון חסידי אדמו"ר הצמח צדק.
יצא נראה לי בדיסק של וובר.

יש אותו בשלל וריאציות, כשאני שמעתי אותו בכלל לראשונה בישיבה, בנעימה עדינה וחרישית.

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי
בכל פעם זה מדהים לראות את העזרה שניתנת פה בצורה כ"כ יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה