ניגוני/תפילות הימים הנוראים של ישיבת חברון

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש למישהו? יש דיסק כזה בכלל?
אני צריכה את "ונתנה תוקף" אם יש כזה דבר,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי בעבודה אוסף שירים שאין לי מושג מי אסף אותו וכו'. פשוט על המחשב.
יש שם תיקיה שלמה, של "ימים נוראים חברון". משהו אדיר.
אני אבדוק שם עבורך, אבל לא מבטיחה שזה יהיה לפני ראש השנה.

• הוסף לסימניות
תודה, ברוריה. האזנתי, התרפקתי, התרגשתי. בשבילי זו גירסה דינקותא. אין לזה תחליף.

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להעלות!
למה?
יש לי ביצוע יפה של החזן חיים דיקמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י programit;643177:
לא מצליחה להעלות!
למה?
יש לי ביצוע יפה של החזן חיים דיקמן.

לא להגזים.. הוא לא חזן, ולא מתיימר להיות חזן. הוא בעל תפילה !! (זה משהוא אחר, לפחות אצל בוגרי ישיבת חברון... :) )

אבל זה עולה טבין ותקילין. - זה לא מיועד להפצה חינם

• הוסף לסימניות
בכנס בוגרים של ישיבת חברון לפני שנתיים, חילקו דיסק (לא לכולם - רק למבוגרים יותר שהיו באולם הראשי, אבל גם אנוכי הצעיר הצלחתי לקבל אחד) של מנגינות הימים הנוראים של ר' שלום, בביצועו של החזן מונק. יש שם גם את ונתנה תוקף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה