- הוסף לסימניות
מה יכול להיות הבעיה?אין בעיה בשבת עם המונים של FDY?
מה יכול להיות הבעיה?אין בעיה בשבת עם המונים של FDY?
כמו שיש בעיה עם מוני מים באזורים שונים.מה יכול להיות הבעיה?
אני מחפש חברה שתעשה את גביית תשלומי החשמל גז ומים וכו' משותפים בטאבו משותף.
שמעתי שיש חברות כאלו.
אשמח להמלצות.
תודה!
מה עשיתם בסוף?אני מחפש חברה שתעשה את גביית תשלומי החשמל גז ומים וכו' משותפים בטאבו משותף.
שמעתי שיש חברות כאלו.
אשמח להמלצות.
תודה!
הייתי ממש שמחה לשמוע ממכם פרטים על איך וכיצד.אני גרתי גם בדירה כזו
חשבון חשמל משותף ל-3 דירות, הסתדרנו בינינו ובעל הבית לא התערב בכלל.
(לכל יחידה היה מונה נפרד)
לא נפתח אצליואגב, האתר ששמואל בנה להם, חמוד מאוד, לפחות לעניות דעתי/
http://www.fdy.co.il/
זה של גפנר מערכות תקשורת, באשכול השני.בלת"ק חברה מצוינת מונה וחושב
מונה וחושב
153.92.211.138
www.prog.co.il
עם מונה וחושב יש לי ניסיון חיובי של כמה חודשיםזה של גפנר מערכות תקשורת, באשכול השני.
למישהו יש נסיון איתם
אשמח לשמוע רק מבעלי ניסיון
![]()
עזרה - טאבו משותף/יחי"ד, מסתבכים בחשבונות? גם אני...
אחד מהבעיות של יחידות הדיור ובעלי הטאבו המשותף היא ניהול חשבונות גז מים חשמל וכדו', דבר ראשון צריך לדעת את מספרי המונים של חשבונות של גז מים וחשמל, ואח"כ לחשב את הכמות הצריכה החודשית, ולחשבן את התשלום פלוס מע"מ, לפי התעריפים המשתנים מעת לעת, לזכור האם החוב הקודם שולם או לא, או כמה, ועוד פרטים...www.prog.co.il
כמה הם גובים מכל דייר?עם מונה וחושב יש לי ניסיון חיובי של כמה חודשים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים