מידע שימושי ניהול חשבון חשמל בדירה מפוצלת

• הוסף לסימניות
מה יכול להיות הבעיה?
כמו שיש בעיה עם מוני מים באזורים שונים.
קראתי באתר שהמונים חשמליים ומדווחים למוקד על כל שימוש בחשמל.

• הוסף לסימניות
במונה מים הבעיה שבפתיחת הברז המונה מופעל במונה חשמל כיוון שלא מפעילים חשמל בשבת גם אין בעיה שהמונה עובד

• הוסף לסימניות
אני מחפש חברה שתעשה את גביית תשלומי החשמל גז ומים וכו' משותפים בטאבו משותף.

שמעתי שיש חברות כאלו.

אשמח להמלצות.

תודה!

• הוסף לסימניות
אני מחפש חברה שתעשה את גביית תשלומי החשמל גז ומים וכו' משותפים בטאבו משותף.

שמעתי שיש חברות כאלו.

אשמח להמלצות.

תודה!
פרסום.jpg

• הוסף לסימניות
אני גרתי גם בדירה כזו
חשבון חשמל משותף ל-3 דירות, הסתדרנו בינינו ובעל הבית לא התערב בכלל.
(לכל יחידה היה מונה נפרד)
הייתי ממש שמחה לשמוע ממכם פרטים על איך וכיצד.
אם אפשר אני יודה לכם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלת"ק חברה מצוינת מונה וחושב
זה של גפנר מערכות תקשורת, באשכול השני.
למישהו יש נסיון איתם
אשמח לשמוע רק מבעלי ניסיון

• הוסף לסימניות
זה של גפנר מערכות תקשורת, באשכול השני.
למישהו יש נסיון איתם
אשמח לשמוע רק מבעלי ניסיון
עם מונה וחושב יש לי ניסיון חיובי של כמה חודשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה