התייעצות ניהול רשימת תפוצה - לתפעל לבד או ע"י איש מקצוע?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להקים רשימת תפוצה במייל ע"י שלח מסר וכדו' לקהל יעד מסוים.

האם נכון יותר להסתכל בהדרכות וכו' וליצור הכל לבד, או לקחת מישהו חיצוני בתשלום שיתפעל את זה?

חשוב לציין שאני לא צריך יעוץ בתוכן הפרסום אלא רק בתפעול עצמו.

• הוסף לסימניות
אני מעוניין להקים רשימת תפוצה במייל ע"י שלח מסר וכדו' לקהל יעד מסוים.

האם נכון יותר להסתכל בהדרכות וכו' וליצור הכל לבד, או לקחת מישהו חיצוני בתשלום שיתפעל את זה?

חשוב לציין שאני לא צריך יעוץ בתוכן הפרסום אלא רק בתפעול עצמו.
מה הקצב של התכנים?
ולמה אתה מתכוון בתפעול?

• הוסף לסימניות
אחת לשבועיים.
מייל שישלח למצטרפים לרשימה, המייל הדו שבועי, ואיזשהו טופס לתגובות.
אני חושב יותר על אופציה שמישהו יצור לי את הפעם הראשונה ויוכל להפנות את תשומת לבי לפיצ'רים רלוונטים בפלטפורמה ולתת לי הדרכה קלילה להמשך

• הוסף לסימניות
אחת לשבועיים.
מייל שישלח למצטרפים לרשימה, המייל הדו שבועי, ואיזשהו טופס לתגובות.
אני חושב יותר על אופציה שמישהו יצור לי את הפעם הראשונה ויוכל להפנות את תשומת לבי לפיצ'רים רלוונטים בפלטפורמה ולתת לי הדרכה קלילה להמשך
זה די פשוט
אם אתה אחד שיודע ללמוד לבד אז יש לשלח מסר קורסים מעולים וקלים בחינם או בתשלום יחסית נמוך.
אתה יכול גם להתנסות לבד במערכת שלהם
אפשר גם לשאול את השירות לקוחות, הוא מעולה ממש!

אם פחות רלוונטי לך לנסות לבד אפשר לפנות אלי בשמחה.

• הוסף לסימניות
איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
הפעלת רשימת תפוצה זה פעולה טכנית קלה.
לדעתי אין סיבה לקחת עזרה, אא"כ מדובר בבנ"א טכנופובי.
את לא חושבת שבזה שאני יחסוך לקחת בהתחלה מישהו מנוסה,
אני עלול להפסיד דברים קטנים שברורים לכל מי שבתחום, שישפרו את הנראות והמקצועיות?

זה די פשוט
אם אתה אחד שיודע ללמוד לבד אז יש לשלח מסר קורסים מעולים וקלים בחינם או בתשלום יחסית נמוך.
אתה יכול גם להתנסות לבד במערכת שלהם
אפשר גם לשאול את השירות לקוחות, הוא מעולה ממש!

אם פחות רלוונטי לך לנסות לבד אפשר לפנות אלי בשמחה.
איך מגיעים לקורסים האלו?

• הוסף לסימניות
בעיני גם אין צורך לקחת עזרה , לשלח מסר יש גם עזרה טכנית מעולה , זמינים בצאט ,פשוט תחשוב מה אתה רוצה שיקרה במייל ותשאל אותם איך עושים...

• הוסף לסימניות
את לא חושבת שבזה שאני יחסוך לקחת בהתחלה מישהו מנוסה,
אני עלול להפסיד דברים קטנים שברורים לכל מי שבתחום, שישפרו את הנראות והמקצועיות?

איך מגיעים לקורסים האלו?
תחפש באתר של שלח מסר או שתכתוב בגוגל 'שלח מסר צבי קרינסקי'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה