- הוסף לסימניות
דימיוני? אני עוקפת את זה עם 4 (לא בהרבה) ואין לי הוצאות דיור.האם אתם מכירים מישהו משלנו שההוצאות שלו בחודש מגיעות לסכום דמיוני כזה? יש אנשים עם 10 ילדים שההוצאות שלהם לא מתקרבות לזה!
דימיוני? אני עוקפת את זה עם 4 (לא בהרבה) ואין לי הוצאות דיור.האם אתם מכירים מישהו משלנו שההוצאות שלו בחודש מגיעות לסכום דמיוני כזה? יש אנשים עם 10 ילדים שההוצאות שלהם לא מתקרבות לזה!
עם הרבה פחות מ10 ילדים ומגורים בפריפריה אתה מגיע בקלות לסכום הזה. גם אם חיים מחושב ונכון. המחיה היום יקרה מאוד. בדגש על מאוד.האם אתם מכירים מישהו משלנו שההוצאות שלו בחודש מגיעות לסכום דמיוני כזה? יש אנשים עם 10 ילדים שההוצאות שלהם לא מתקרבות לזה!
לכן את לא עושה רישוםדימיוני? אני עוקפת את זה עם 4 (לא בהרבה) ואין לי הוצאות דיור.
מי אמר שלא חוסכת?לכן את לא עושה רישום
אני חושבת שעם ייעוץ כלכלי תצליח לחסות בשביל נישואי הילדים
לא חבל?
אני לא יודעת כלום אני רק אומרתמי אמר שלא חוסכת?
מה את יודעת על ההוצאות שלי?
סטטיסטית, עלויות מחיה מינימליות של מבוגר שני במשק בית הן 70% מעלות מבוגר ראשון, ומכאן המספר המשונה....איך הגעת לסכום של 2310
שני דברים יערכו לך היכרות עם המספרים האלו:האם אתם מכירים מישהו משלנו שההוצאות שלו בחודש מגיעות לסכום דמיוני כזה? יש אנשים עם 10 ילדים שההוצאות שלהם לא מתקרבות לזה!
השאלה כמה משכנתא ישאך ורק לקיום הבסיסי ביותר הדרוש כדי לא להיות הומלס (בפריפריה)
לפי התגובה נראה שדילגת בהודעה שלי על השורה המרכזית::השאלה כמה משכנתא יש
אם קונים אוכל וכו' במקום זול או יקר
אם יש הנחה בארנונה וכו'
אם קונים חטיפים וממתקים או רק אוכל בסיסי
אם עושים נופש וכו' או לא
אם יש רכב או לא
לא חושב שאפשר להגיד סכום קבוע
הכוונה במינימלי, היתה ללא פרשנות כלל.הסכום המינימלי ביותר הדרוש במשק בית כדי לגור בבית, לשלם חשבונות בסיסיים, לא לגווע ברעב, ולא ללכת יחפים,
מסכימה ממש!לפי התגובה נראה שדילגת בהודעה שלי על השורה המרכזית::
הכוונה במינימלי, היתה ללא פרשנות כלל.
בית מינימלי (כמובן פריפריה)
חשבונות בסיסיים - צריכה מינימלית
אוכל שמספיק כדי לא לגווע ברעב
וביגוד שמספיק רק כדי לא ללכת מעורטלים ויחפים
כל צריכה מעבר לזה מגיעה לסכומים גבוהים בהרבה מאלו שכתבתי.
hm-news.co.il
במיוחד אם הם @דוברות מאה שערים :-8בית מינימאלי זה אוהל. מחיר של אוהל הוא 5000 ש"ח. וזה מספיק לכל החיים.
אוכל כדי לא לגווע ברעב? כלומר נניח 3 פרוסות לחם לאדם ליום, אז נניח זוג הורים עם זוג ילדים מספיק להם 14 כיכרות לחם לחודש, פחות מ100 ש"ח אוכל כדי לא לגווע ברעב למשפחה בחודש.
ביגוד ואם אני לוקח בגדים מיד שניה ב3 ש"ח לבגד?
בקיצור לא לצטט סיסמאות.
כן, יש אנשים שחיים בפחות מה"צריכה הבסיסית של ביטוח לאומי המדופלמים".
כידוע שקל חרדי הוא 2 שקל בציבור הכללי...אני לא מזלזלת בניהול רישום הוצאות אבל לפני שאתם נכנסים לרישומים מייגעים, ובודאי לפני שנכנסים לתהליך ייעוץ, תתחילו עם מתמטיקה פשוטה:
הסכום המינימלי ביותר הדרוש במשק בית כדי לגור בבית, לשלם חשבונות בסיסיים, לא לגווע ברעב, ולא ללכת יחפים, עומד בערך על:
3300 ש"ח למבוגר הראשון
2310 ש"ח למבוגר השני
ו 1650ש"ח לכל ילד.
אז אם אתם זוג עם חמישה ילדים, אתם צריכים רק בשביל קיום הנפש באופן הבסיסי ביותר 13,860 ש"ח.
ועכשיו המתמטיקה -
תחשבו כמה הכנסות יש לכם (משכורת, כולל, קצבאות וכו').
אם ההכנסה פחותה מהסכום שיצא בחישוב הצרכים המינימליים, אתם לא צריכים ייעוץ לניהול רישום הוצאות אלא צריכים דחוף להגדיל הכנסות. (ובבקשה אל תבזבזו את הכסף שלכם אצל כל מיני יועצים עסקיים)
אם בכל אופן את מתפתים ללכת לייעוץ - יועץ כלכלי טוב, הוא מי שקודם כל חושף בפניכם את הנתון הזה, לפני שהוא שולח אתכם לעשות רישומי דקדוקי עניות.
שבעה נפשות ואתם מוציאים רק 7000 לחודש???כידוע שקל חרדי הוא 2 שקל בציבור הכללי...
בכל מקרה אנחנו זוג+5 הסכום הנ"ל הוא סכום שיוצא לי בחודשים של פזרנות יפה מאד (לא גרה בפריפריה) והרבה חודשים פחות- מכירה סביבי אנשים שבאמת מסתפקים במועט והם מוציאים קצת יותר מחצי מזה בחודש, ולזה אפשר לקרוא מינימלי.
את באמת חושבת שיש אנשים שממצים את כושר ההשתכרות שלהם (2 עבודות) וחיים במינימום (קונים רק יד שניה, מזון בסיסי ביותר, חינוך בסיסי) ולא מצליחים לגמור את החודש?מסכימה ממש!
תמיד אני תוהה על האשכולות האלו, כאילו אין גזירה של עושר ועוני...
אנשים יכולים לעשות השתדלות, למצות באמת את כושר ההשתכרות שלהם
לגור בפריפריה וכד'
וכן, עדיין לא לגמור את החודש ולא להצליח לחסוך,
באשכולות האלו לפעמים זה נראה כאילו הם (אנחנו ועוד מלא אנשים בתוכם) נעבכים ושלימזלים שלא גילו את האושר.
המחיה יקרה בטירוף, המשכנתא חונקת, צריך ים כסף, ומי שמשלם על עצמו את הדירה שלו/ השכירות שלו
ולא נתמך במשפחה, אז כן, קשה מאד מאד
כולל הוצאות דיור??????????כידוע שקל חרדי הוא 2 שקל בציבור הכללי...
בכל מקרה אנחנו זוג+5 הסכום הנ"ל הוא סכום שיוצא לי בחודשים של פזרנות יפה מאד (לא גרה בפריפריה) והרבה חודשים פחות- מכירה סביבי אנשים שבאמת מסתפקים במועט והם מוציאים קצת יותר מחצי מזה בחודש, ולזה אפשר לקרוא מינימלי.
בהחלט. אנשים שחיים בעולם הדמיון....כן, יש אנשים שחיים בפחות מה"צריכה הבסיסית של ביטוח לאומי המדופלמים".
אם אני קונה בגד יד2 ב3 שקל, מה בדיוק דמיון כאן?בהחלט. אנשים שחיים בעולם הדמיון....
בהחלט, מכירה מקרוב ממש כמה.את באמת חושבת שיש אנשים שממצים את כושר ההשתכרות שלהם (2 עבודות) וחיים במינימום (קונים רק יד שניה, מזון בסיסי ביותר, חינוך בסיסי) ולא מצליחים לגמור את החודש?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //