ניובורנית בוורוד

• הוסף לסימניות
התעוררה אחרי 5 דקות:)
תאורת חלון.
אשמח לקבל חוו"ד.

קבצים מצורפים

• IMG_6144+ (1).jpg
    IMG_6144+ (1).jpg
    KB 87.7 · צפיות: 17
  • IMG_6139+ (1).jpg
    IMG_6139+ (1).jpg
    KB 105.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תמונות בובתיות מלאות רוך ומתיקות!

• הוסף לסימניות
רך במיוחד
מבט מיוחד
תמונות יפות מאוד

• הוסף לסימניות
איזה מותק!
התמונה השניה הזכירה לי פרסומת מדהימה שראיתי

• הוסף לסימניות
אויש איזה מתוקה!
אהבתי יותר את השניה
התאורה ממש יפה רכה ונעימה!
מקוה שלא התיאשת והרדמת אותה עוד פעם:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב הענין;2083681:
איזה מותק!
התמונה השניה הזכירה לי פרסומת מדהימה שראיתי

תודה!
איזו פרסומת? מעניין לראות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל;2083785:
תודה!
איזו פרסומת? מעניין לראות

לא זוכרת. :mad:
אבל משהו בתנוחה המתוקה שלה, ביד המתוקה. ממש מדגדג לי. אם אזכר אני אשלח בל"נ.

• הוסף לסימניות
היא נראת מלאכית
בראשונה החיתוך מציק קצת
תאורה רכה ונעימה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה