ניוד קו טלפון מבזק ללא קו האינטרנט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנייד את הטלפון הקווי שלי לפרטנר, אך אני רוצה להישאר עם התשתית של בזק, כעת קו האינטרנט שלי וקו הטלפון הם על אותו מספר, אולי מישהו יודע, אם אנייד את המס' לפרטנר, האם יהיו לי בעיות עם האינטרנט של בזק או שקו האינטרנט יקבל אוטומטית מס' וירטואלי אחר מבזק ?

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה. אני עשיתי זאת לפני שנים.
תתעקש שבזק ישאירו לך רק את התשתית לאינטרנט ללא קו טלפון.

נ.ב

יש לציין שאם אתה משלם עבור התשתית לבזק בנפרד, זה די יקר. יש אפשרות לשלם רק לספק גם עבור התשתית למרות שאלו שתי חברות שונות. זה יוצא הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;2041521:
תתעקש שבזק ישאירו לך רק את התשתית לאינטרנט ללא קו טלפון.

הצלחת להלחיץ אותי:(
עם מי להתעקש, עם בזק ??? כלומר יש צורך להתעקש, זה לא משהו שנהיה אוטומטי ?
יש סיכוי שאשאר בלי אינטרנט עד שאתעקש ?

• הוסף לסימניות
אל תילחץ!
לא הבנת את כוונתי!
תשתית של האינטרנט הם יתנו לך בלי בעיות, אבל יתנו לך גם קו עם מספר טלפון (אחר), שעליו תשלם ללא צורך, אא"כ אתה רוצה שני קווים, אחד של בזק ואחד של פרטנר, לצורך פקס, למשל, אבל אם אינך צריך שני קווים, אמור להם שאתה רוצה רק תשתית.

• הוסף לסימניות
תודה.

בכל אופן חשוב לדעת, שעדיין יש צורך להתקשר לבזק מיד אחרי הניוד לוודאות שהכל בשליטה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביי;2041540:
תודה.

בכל אופן חשוב לדעת, שעדיין יש צורך להתקשר לבזק מיד אחרי הניוד לוודאות שהכל בשליטה....

עדכון: הניוד עבר בהצלחה, הפוך ממה שכתבתי - עדיף לא להתקשר לבזק, במהלך הניוד קו האינטרנט מקבל אוטומטית מס' וירטואלי מבזק, ואם מתקשרים עליהם זה רק עלול לגרום להם להסתלבט על הלקוח (כך אמר לי הטכנאי של פרטנר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה