מידע שימושי ניוד קו טלפון נייח

• הוסף לסימניות
יש לנו היום קו טלפון ואינטרנט של בזק.
את האינטרנט אנחנן לא יכולים להעביר לחברה אחרת, אבל את הקו טלפון אנחנו מעוניינים לנייד לחברה אחרת.
השאלה היא:
א. האם זה אפשרי שיהיה לי קו טלפון של חברה אחרת, ואינטרנט של בזק?
ב. איזה חברה מומלצת לטלפון נייח?
אשמח לתגובות מניסיון!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את האינטרנט אנחנן לא יכולים להעביר לחברה אחרת, אבל את הקו טלפון אנחנו מעוניינים לנייד לחברה אחרת.
השאלה היא:
אשמח לתגובות מניסיון!
תודה רבה!
יש לכם תשתית של הוט?

אפשר לנייד גם לקו אינטרנטי, אבל האיכות גרועה.

את האינטרנט אנחנן לא יכולים להעביר לחברה אחרת
מדוע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא:
אשמח לתגובות מניסיון!
תודה רבה!
עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
אם יש לכם ממילא אינטרנט ואתם מדברים הרבה שווה מאד לעשות קו אינטרנט לנייח. לנו יש ללא הגבלה ב-30 ש"ח!

• הוסף לסימניות
לגבי אינטרנט בכמה חדרים. לא מובן למה אתם צריכים לשלם על זה מחיר חודשי.
לנו יש כבר כמה שנים מוצר שמתחבר דרך החשמל-
כמו זה-
או זה-
זה שני חלקים זהים שהאחד מחובר לראוטר והשני למחשב.
ניסינו כל מיני מגדילי טווח, כולל של בזק, וזה לא כ"כ עזר במקרה שלנו שהחדרים רחוקים מאוד אחד מהשני, וחוצצים ביניהם קירות עבים. מה שיש לנו היום זה משהו שמחובר גם לרשת בכל חדר, ולכן זה הדבר היחיד שעוזר.
אם יש לכם ממילא אינטרנט ואתם מדברים הרבה שווה מאד לעשות קו אינטרנט לנייח. לנו יש ללא הגבלה ב-30 ש"ח!
מה זה אומר הקו הזה?
זה עובד כמו שצריך?
ואני יכולה לעשות את זה גם על אינטרנט של בזק?

• הוסף לסימניות
ניסינו כל מיני מגדילי טווח, כולל של בזק, וזה לא כ"כ עזר במקרה שלנו שהחדרים רחוקים מאוד אחד מהשני, וחוצצים ביניהם קירות עבים. מה שיש לנו היום זה משהו שמחובר גם לרשת בכל חדר, ולכן זה הדבר היחיד שעוזר.
אצלנו החדר שבו המחשב רחוק מאד מהראוטר שנמצא בתוך ממ"ד. לא משנה המרחק זה עובד על שקע חשמל.
מה זה אומר הקו הזה?
זה עובד כמו שצריך?
ואני יכולה לעשות את זה גם על אינטרנט של בזק?
זה קו טלפון רגיל נייח שעובד על הראוטר, על אינטרנט של בזק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו זה לא עבד משום מה.
ניסיתם? זה נראה מוצר אחר ממה שיש לכם עכשיו.
איך מתחברים אליו? אין בו ניתוקים וכדו'?
יש לנו אותו כבר המון שנים. לפני שנים עשה בעיות ועכשיו ממש בסדר.
שלנו של חברת פרטנר אבל יש עוד חברות. (יכול להיות שחייב ראוטר שלהם, צריך לבדוק)

• הוסף לסימניות
ניסיתם? זה נראה מוצר אחר ממה שיש לכם עכשיו.
ניסינו מגביר קליטה של בזק, וזה לא עזר.
יש לנו אותו כבר המון שנים. לפני שנים עשה בעיות ועכשיו ממש בסדר.
שלנו של חברת פרטנר אבל יש עוד חברות. (יכול להיות שחייב ראוטר שלהם, צריך לבדוק)
אם מי צריך לדבר, עם פרטנר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא מגביר קליטה. זה מוצר אחר. שלכם מחובר לקו טלפון וכמו שכבר כתבתי שלי מחובר לחשמל!
היה לנו מגביר קליטה של בזק שמתחבר לחשמל ולא עזר לנו כלום. כרגע יש לנו משהו שמחובר לקו טלפון ועובד מצויין ב"ה.
כן. או עם כל חברה אחרת שיש לה קו כזה.
אתם בפרטנר? מרוצים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה