עזרה ניוד קו לסלקום מהוט מובייל

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנייד מספר מהוט מובייל לסלקום, ובשביל זה הסוכן נתן לי מספר סלקום להתקשר אליו, ולהפתעתי הוא פשוט חסום בכשרים, איך אני יכולה לבצע את הניוד במצב הזה ?.
הסוכן לא זמין לי כרגע, והניוד דחוף לי אנא עזרתכם.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה הניוד לא יהיה היום.
הניוד הינו עד מקסימום 7 בערב (כמדומני).
כך שבכל מקרה זה יידחה למחר ועד אז בעז"ה תדברו עם הסוכן.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנייד מספר מהוט מובייל לסלקום, ובשביל זה הסוכן נתן לי מספר סלקום להתקשר אליו, ולהפתעתי הוא פשוט חסום בכשרים, איך אני יכולה לבצע את הניוד במצב הזה ?.
מה המספר שהביא לך?

• הוסף לסימניות
המספר לא חסום לכשרים הוא כנראה נתן לך את המספר שחסום למספרים שאינם שייכים לסלקום...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש מכשיר כשר והמספר פתוח אם זה כ''כ דחוף לא אכפת לי לעשות את זה בשבילכם...
זה לא אפשרי.

צריך להתקשר מהס' שאותו רוצים לנייד כדי להוכיח שאכן בעל הקו הוא המנייד ולא מישהו אחר.

• הוסף לסימניות
זה לא אפשרי.

צריך להתקשר מהס' שאותו רוצים לנייד כדי להוכיח שאכן בעל הקו הוא המנייד ולא מישהו אחר.
דווקא כן.

אני עשיתי את זה בעבר למישהו שרצה גם כן לעבור אליהם בגלל בעיות קליטה...

• הוסף לסימניות
תנסו:
1800-071-001

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה