ניוזלטר איכותי וחינמי לנשים שאוהבות לאכול ורוצות לרזות!

• הוסף לסימניות
גם אני <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה

• הוסף לסימניות
גלאט כשר!

לכל מי שלא היה רגוע (אם היה מישהו כזה :) ), הגיע אתמול האישור הרשמי מהוועדה לביקורת ספרים, ובו שחור על גבי לבן: הספר והתוכן מאושרים! איזה אושר! :)

צפה בקובץ המצורף 259708

קבצים מצורפים

• הסכמה דיאטה.jpg
    KB 164.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגילמוסאי;1812173:
אשמח לקבל. תודה רבה

אשמח לשלוח, אבל אני צריכה לשם כך את כתובת המייל... :)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל?

• הוסף לסימניות
ושוב תזכורת: לג'ימייליות שבינינו, חפשו את הניוזלטר שלשום בתיבת "קידום מכירות"... לאחר שתמצאו אותו, הוסיפו את השולח לרשימת אנשי הקשר, וכך תקבלו את הניוזלטר ישירות לתיבת הדואר הנכנס מדי שבוע בעז"ה!

• הוסף לסימניות
כמובן, הניוזלטר פתוח למצטרפות חדשות! נא לפנות במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

או להשאיר הודעה כאן או בפרטי...

• הוסף לסימניות
מתארגנת לערב גדול בבני ברק..

אשמח לקבל רעיונות לאולם נעים ולא יקר. המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
שוב תזכורת לג'ימליות: חפשו את הניוזלטר בתיבת קידום המכירות, וצרפו את הכתובת שלי לרשימת אנשי הקשר שלכן... כך תקבלו אותו מדי שבוע ישירות לכתובת הדואר הנכנס!
ולמצטרפות החדשות: כתבו אלי ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> וקבלו את הניוזלטר מדי שבוע בחינם ישירות למייל!

• הוסף לסימניות
תזכורת: מחר בבוקר מתחילה סדנת בוקר בירושלים... הזדמנות אחרונה למעוניינות!

וכמובן, עוד לא מאוחר להצטרף לרשימת התפוצה לקבלת הניוזלטר:

• הוסף לסימניות
כל מי ששלחה את פרטיה כבר קיבלה...

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
תודה רבה אשמח לקבל למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה