ניו בורן בחוץ

• הוסף לסימניות
תמונה חורפית לחלוטין.
הצבעים והתאורה מקסימים!
אבל מה שתפס לי את העין היה האדום שבתמונה ולא הבייבי.

הוא יותר הזכיר לי את הילדים שמוצאים חלזונות בחצר..;)
כזה מן נטוש ואבוד בכל המרחב .

• הוסף לסימניות
יופי של צבעים, לא הייתי מגדירה זאת כניו בורן אלא תמונת משפחה/אחים כי הוא לא נראה הנושא בתמונה.
בתוך מה התינוק? קערת מתכת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צילום מיוחד!

הצבעים הקומצוזיציה התאורה והעיקר בהגשה שלא כ"כ רואים ביום יום...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש בתמונה הולכת עין מעולה..
תמונה מקסימה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הלבוש של הילדה.
תמונה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
הי דבורי לא ענית בקשר לתינוק...
אני לא יודעת אם את מאלה שאוהבים ביקורת או לא.
אז אני מנסה..
התמונה מושלמת הצבעים, התנוחה של האחות הכל, אולי היה כדאי לסובב את התינוק ככה שיהיה לנו צדודית של כל הגוף, ולא שהרגליים יבלטו קדימה. אבל שיישאר בשיפוע כמובן.
אם הוא באמת בקערה כזו אז אולי עדיף איזה משהו אחר, אפילו רק שמיכה שיכיל אותו יותר בטבעיות.
או כלי מחומר יותר חמים.
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1413261:
הי דבורי לא ענית בקשר לתינוק...
אני לא יודעת אם את מאלה שאוהבים ביקורת או לא.
אז אני מנסה..
התמונה מושלמת הצבעים, התנוחה של האחות הכל, אולי היה כדאי לסובב את התינוק ככה שיהיה לנו צדודית של כל הגוף, ולא שהרגליים יבלטו קדימה. אבל שיישאר בשיפוע כמובן.
אם הוא באמת בקערה כזו אז אולי עדיף איזה משהו אחר, אפילו רק שמיכה שיכיל אותו יותר בטבעיות.
או כלי מחומר יותר חמים.
מקווה שהובנתי.

אני ביקורתית מאד לעצמי ובדיוק זאת הביקורת שנתתי לעצמי על התמונה והתלבטתי אם לפרסם אותה.אבל בגלל המתיקות של הפוזה עם אחותו החלטתי לפרסם למרות הפגם.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;1413521:
אני ביקורתית מאד לעצמי ובדיוק זאת הביקורת שנתתי לעצמי על התמונה והתלבטתי אם לפרסם אותה.אבל בגלל המתיקות של הפוזה עם אחותו החלטתי לפרסם למרות הפגם.
תודה!

חחחחח
זה קורה לי גם..
שאני מכסחת את עצמי על משהו ואז באים ומסבירים לי מה לא טוב...
מצחיק!
החלטת טוב כי כולם נהנו, גם אני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה