ניו בורן בתאורת חלון (לא לרגישים)

• הוסף לסימניות
היצור הנחמד הזה צולם לבקשת הבן שלי...

קבצים מצורפים

• 33PNG.png
    KB 541.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
חח בשניה הראשונה ראיתי רק את האוזניים וחשבתי וואו! איזה כובע הורס!...

• הוסף לסימניות
הצבעים הפסטליים הנעימים האלה....כ"כ עשו לי את זה....
עד שראיתי את הגוש השחור הזה מציץ משם.

-פעם הבאה תמצאי חתלתול קצת יותר פוטוגני :)

(זה רק אני,או שיש לו ממש הבעה עצובה מבוהלת בעיניים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1327520:
ולשאול את השאלה?

בזה אח"כ הניו בורן ישן בשלווה ...פו

נראה לך? זה שטיח מהגינה אז הוא מיועד לניו בורן הזה

נכתב ע"י RacheliM;1327522:
הצבעים הפסטליים הנעימים האלה....כ"כ עשו לי את זה....
עד שראיתי את הגוש השחור הזה מציץ משם.

-פעם הבאה תמצאי חתלתול קצת יותר פוטוגני :)

(זה רק אני,או שיש לו ממש הבעה עצובה מבוהלת בעיניים?)

זה מה שהלקוח הזמין...הילד טוען שהוא הציל את חייו של החתול אז יש מצב שהוא קצת בהלם

• הוסף לסימניות
אהבתי!!:D

• הוסף לסימניות
איזה אמא אמיצה!
אמא שלי דאגה שאשמור את החתולים שלי רחוק בגנה!
אין לי מושג איך אחותי הצליחה להכניס תוכי הביתה.

(אולי בגלל זה יש לי היום תוכים ודגים)

• הוסף לסימניות
חחח
מוצלח מאוד
צילום מקסים
תאורה רכה
הצלחת להוציא אותו ממש מתוק למרות הגנים שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה