ניו בורן בת חצי שנה

• הוסף לסימניות
כשקניתי עגלה קיבלתי מתנה זיכוי לסט צילומי ניו בורן, רק שמאז עברה חצי שנה

שאלתי למומחים ולמתמצאים האם יש לי מה לפנות לסטודיו של ניו בורן לגיל כזה או שיצחקו לי בפרצוף

• הוסף לסימניות
עדיף לחכות לגיל שהילד משתף פעולה ולא נראה "בוק שמן"

• הוסף לסימניות
תמונות ניובורן נעשות עד גיל 10 ימים גג שבועיים.
אחרי השלב של תמונות ניובורן יש שלב של תמונות בתנוחת ישיבה/תנוחת זחילה וכו'
שזה בד"כ עוד לא עכשיו.
ממליצה לך לחכות עוד טיפה.
(אפשרי בגיל הזה להוציא כמה תמונות בודדות -אך לא יותר)

• הוסף לסימניות
לי צלמת הסבירה שבין גיל ניו בורן עד גיל שהם יושבים אין מה לצלם.

• הוסף לסימניות
NB המוכר עבר חלף... (בגיל 10 ימים ולמקלים בגיל שבועיים...)
אבל יש בהחלט מה לצלם בכל גיל
הבעיה כשרוצים להוציא סט גדול מתינוק שעדיין לא יושב/ עומד
מוגבל בגיוון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיגר;n4947816:
לי צלמת הסבירה שבין גיל ניו בורן עד גיל שהם יושבים אין מה לצלם.

די טיפשי לומר כזה דבר,
ברור שיש מה לצלם בכל גיל,
השאלה כמה הצלמת תעבוד יותר כדי להוציא פוזה מחמיאה

*ההוכחה נמצאת במאגרי תמונות של תינוקים,
יש אינספור תמונות יפיפיות
מכל גיל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה