ניו בורן ניו בורן ניו בורן

• הוסף לסימניות
גם אתם שמתם לב שפורומינו היקר הפך לפורום תמונות ילדים וניו בורנים?
אני לא יודע מה קדם למה, ההצפה של התמונות הנ"ל שמרחיק צלמים מלפרסם תמונות אחרות , או להיפך, מה שבטוח שזה נהיה פורום צלמות ילדים.
ולפני שמאשימים אותי בהדרה, אני רוצה להבהיר שאני לא נגד צילומי ילדים, אבל לדעתי זה משייך את הפורום לסגנון אחד ותו לא.
אשמח לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
אם היחידות שמשתפות כאן הן כאלו שעוסקות בתחום הנל זה המצב.
לא נראה לי שיש על מה להתדיין בנושא, פשוט תעלו עוד סגנונות. לא הגבילו כאן אף אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;1808619:
גם אתם שמתם לב שפורומינו היקר הפך לפורום תמונות ילדים וניו בורנים?
אני לא יודע מה קדם למה, ההצפה של התמונות הנ"ל שמרחיק צלמים מלפרסם תמונות אחרות , או להיפך, מה שבטוח שזה נהיה פורום צלמות ילדים.
ולפני שמאשימים אותי בהדרה, אני רוצה להבהיר שאני לא נגד צילומי ילדים, אבל לדעתי זה משייך את הפורום לסגנון אחד ותו לא.
אשמח לשמוע את דעתכם.

זה הפך לבמת פרסום חינמית, והצלמות אומרות זאת במפורש.
כך שלא נשאר מקום לשאלה.

• הוסף לסימניות
מעלים פה הרבה גם צילומי מזון
חוץ מזה מדובר בפורום חרדי, אז יורדות האופציות של שיתוף הפקות אופנה צילומי נשים ומשפחה
ויש אנשים שגם לא רוצים להיחשף.
אז מה יעלו?

• הוסף לסימניות
אם היחידות שמשתפות כאן הן כאלו שעוסקות בתחום הנל זה המצב.
לא נראה לי שיש על מה להתדיין בנושא, פשוט תעלו עוד סגנונות. לא הגבילו כאן אף אחד.
אני לא בא בטענות לאף אחד, רק מלין על המצב

מעלים פה הרבה גם צילומי מזון
חוץ מזה מדובר בפורום חרדי, אז יורדות האופציות של שיתוף הפקות אופנה צילומי נשים ומשפחה
ויש אנשים שגם לא רוצים להיחשף.
אז מה יעלו?
כמו שהיה תמיד, צילומי טבע , אמנות , אנשים, סיטואציות מעניינות, תסתכל באשכולות ישנים

• הוסף לסימניות
לאחרונה היו פה כמה וכמה צלומי טבע, בעלי חיים ומזון.
ואם יש לך משהו אחר, אדרבה תעלה מעניין לראות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1809063:
תעלו דברים אחרים
ואז יהיה כאן מבחר

מה אתה בא לומר?
אנחנו מעלות מה שאנחנו מצלמות.. ולא, לא ממש ממתכוונות להפסיק.
אתה מוזמן להעלות מה שאתה מצלם.

ולא רק אתה אלא כל מי שמצלם תמונה טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה