ניו בורן עירנית

• הוסף לסימניות
מתוקה !! יש לה מה להגיד ..

חסר לך תאורה קדמית
וכדאי בפעם הבאה להכניס את הבד יותר מתחת לראש שלא יסתיר חלק מהפנים
הפרח על הראש גם מיותר ..
נפלתי עליך הה ??

• הוסף לסימניות
שירה- תודה על הערותיך, גמלי היה ביקורת על התאורה בפנים. פשוט לא היו לי תנאים.. התאורות הן תאורות חלונות, אז לפעם הבאה אשבור את הקיר שיהיה לי עוד חלון בצד הקדמי...;)
לגבי השמיכה - צודקת בהחלט, אשים לב לפעם הבאה.
לגבי הפרח - אני אהבתי את זה כך, רק אולי לסדר שיראו אותו יותר.

מוכרת פרחים? אולי יש לה עתיד
צהוב מידי? כנראה ענין של צהבת
:)

• הוסף לסימניות
לא צריך לשבור קירות, אפשר פשוט לסובב אותה לכיוון של האור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;1964040:
שירה- תודה על הערותיך, גמלי היה ביקורת על התאורה בפנים. פשוט לא היו לי תנאים.. התאורות הן תאורות חלונות, אז לפעם הבאה אשבור את הקיר שיהיה לי עוד חלון בצד הקדמי...;)
לגבי השמיכה - צודקת בהחלט, אשים לב לפעם הבאה.
לגבי הפרח - אני אהבתי את זה כך, רק אולי לסדר שיראו אותו יותר.

מוכרת פרחים? אולי יש לה עתיד
צהוב מידי? כנראה ענין של צהבת
:)

את יכולה להוסיף רפלקטור מלפנים או ( עם אין לך ) קפה או בד לבן
ועוד טיפ עם יש לך פלאש מעשי את יכולה להבזיק איתו לכיוון הרפלקטור וזה יחזיר לך אור רך לפציינט
קיצר לפני שאת שוברת קירות ( בתקוה שלא שברת כבר ;)) תנסי להגביר אור בנתונים הקימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה