ניו בורן - שאלה

• הוסף לסימניות
באיזה גיל הכי מומלץ לעשות צילומי ניו בורן, שבועיים שלוש, חודש?
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
ובדיעבד, עד גיל 3 שבועות בשינוי.

• הוסף לסימניות
ולפג/ית?

• הוסף לסימניות
לפג/ית ניתנת הארכת זמן :)

• הוסף לסימניות
אני צילמת פג בן חודש
זה לא היה קל
הסכמתי כי זה ילד נס אחרי הרבה שנים (לא היה לב לסרב) והאמא הסכימה לשלם סכום מלא גם אם יצאו 4-5 תמונות . (אני לא לוקחת יקר בכלל, והצילומים יכולים לקחת שעות)
בסופו של דבר יצאו יותר ב"ה (בסביבות 9 תמונות טובות ממש)
אבל כבר מתחיל להם הקוליק (כאבי בטן) הרבה פעמים בגיל - הזה גם לפגים והשינה כבר לא כ"כ חזקה

• הוסף לסימניות
כמה שיותר מוקדם.
אצל בנים עדיף עוד לפני הברית.
ופגים - זה לא שיש לך הרבה ביררות....אבל פגים הם יותר קשים לצילום,עד שהם בשלים לצאת לצילומים - הם כבר מספיקים לפתח גזים וערנות יתרה...

• הוסף לסימניות
אני מצלמת עד גיל 3 שבועות, והיה לי אפילו ילד (!) בן חודש..... אבל זה היה מתיש ברמות אחרות....

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
דיברתי בעבר עם מספר צלמות, שמצלמים עד לגיל שישה שבועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי מקס;997043:
דיברתי בעבר עם מספר צלמות, שמצלמים עד לגיל שישה שבועות.

מעניין כמה תמונות הן מצליחות להפיק (בתלבושות / תנוחות שונות)
ובמשך כמה זמן :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה