שבועייםנכתב ע"י פוסטר;1140638:מ-ה-מ-מ-ת!!!
בת כמה היא כאן?
נכתב ע"י אחינועם;1140669:יפה מאד.
בשניה תרטשי את הלכלוך באף.
אבל זה מבנה של אף. אני מכירה את סוג הנחיריים המתוקות האלו.נכתב ע"י אחינועם;1140679:לא משנה. זה נראה לכלוך.
במקום שאני התמקד בפיהוק זה מיד משך את עיני.נכתב ע"י נוי;1140687:אבל זה מבנה של אף. אני מכירה את סוג הנחיריים המתוקות האלו.
מה את רוצה, שתעשה לה ניתוח פלסטי?
אוקיי, אני יודעת שיש זוויות יותר מחמיאות לתינוקות שלא מראות את המבנה המדויק של הנחיריים, אבל פה- הפיהוק זה כל הקטע.
נכוןנכתב ע"י נוי;1140687:אבל זה מבנה של אף. אני מכירה את סוג הנחיריים המתוקות האלו.
מה את רוצה, שתעשה לה ניתוח פלסטי?
אוקיי, אני יודעת שיש זוויות יותר מחמיאות לתינוקות שלא מראות את המבנה המדויק של הנחיריים, אבל פה- הפיהוק זה כל הקטע.
נכתב ע"י אחינועם;1140693:במקום שאני התמקד בפיהוק זה מיד משך את עיני.
אגב. פוטושופ אכן לעיתים משמש בין היתר לניתוחים פלסטים.
נכתב ע"י RacheliM;1140554:עייפה במיוחד.....![]()
נכתב ע"י אחינועם;1140669:יפה מאד.
בשניה תרטשי את הלכלוך באף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים