ניו בורן

• הוסף לסימניות
אין לי מושג במחירים לצילום.

מעונינת בצלמת ניו בורן.

לא מתחילה, אלא מקצועית שיודעת לעבוד עם תאורה ותפיסות.

לא כל כך מעניין אותי אביזרים,

אני מאוד ביקורתית בתמונות. לכן אני כן מחפשת את המקצועיות.
הבעיה היא שאני א: לא יודעת מחיר.
ב. לא יודעת איפה למצוא אותן.
ג. בבני ברק

אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
תציצי באשכול פרסום צילומי ילדים.
יש שם פרטים כגון עיר וכו

מחיר זה לא פחות מ400 בד"כ (שזה זול!)
ויכול להגיע להרבה יותר

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
400 באמת נשמע זול. לא חשבתי שזה אמור לעלות פחות.

הבעיה באשכול ההוא 1. שאם פניתי למשהיא במייל אז לא מגיבים לי.
2. כאלו שאני זוכרת שהעלו תמונות טובות באשכול שפתחו, אני לא מוצאת אותם עכשיו

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם את לפני לידה או אחרי ... אם חשוב לך תמונות מושלמות, בלי קשר לאיזה צלמת תלכי - תשדלי מאוד להגיע לצילומים עד גיל שבועיים (עדיף אפילו עד 9 ימים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;1561113:
400
הבעיה באשכול ההוא 1. שאם פניתי למשהיא במייל אז לא מגיבים לי.

תנסי להרים טלפון,זה יותר זמין.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה