- הוסף לסימניות
נשמע שיש לך משהו רותח בקנה...דווקא כבר די הרבה זמן לא היה יצירת מופת.....
נשמע שיש לך משהו רותח בקנה...דווקא כבר די הרבה זמן לא היה יצירת מופת.....
אף פעם לא באמת הבנתי מה באמת אמורים לעשות שם...דווקא כבר די הרבה זמן לא היה יצירת מופת.....
בהחלט, מקווה שגם לך, כי זה הכיוון.נשמע שיש לך משהו רותח בקנה...
פה המנהל נותן תיאור:אף פעם לא באמת הבנתי מה באמת אמורים לעשות שם...
www.prog.co.il
כן. הבנתי שזה משהו מדהים ביופיו.במשפט אחד, יצירה השראתית שיש בה עומק/קסם/פנטזיה, וכל אחד מפרש זאת אחרת.
מ - ש - ע - מ - ם מאד.....דווקא כבר די הרבה זמן לא היה יצירת מופת.....
דווקא דברים מדליקים יש לפעמים באתגרים היומיים.אולי צריך לחשוב על משהו אחר סוג של בונוס מדליק במקרה שאין אתגר
תן כמה הצעותמ - ש - ע - מ - ם מאד.....
אולי צריך לחשוב על משהו אחר סוג של בונוס מדליק במקרה שאין אתגר
בעבר היה פעמים שהמנהל נתן למקום שני להעלות אתגראני באמת לא מבינה מה קרה
הכריזו על הפתרון רק היום בשעות הערב
לכאורה ההצבעה הייתה צריכה להסגר אתמול ב00:00
שאז היצירה שלי הובילה במקום ראשון
אין לי מושג למה ההצבעה נאשרה פתוחה את לרגע ההכרזה (מעבר ל24 שעות החוקיות)
כבר הכנתי רעיון לאתגר
חבלל
לא דחוף לי להעלות אתגרבעבר היה פעמים שהמנהל נתן למקום שני להעלות אתגר
סליחה, באמת! הייתי בטוחה שמישהו אחר יזכה... להר סופלה הייתה נקודה יותר ממני. אז הלכתי לשמחה משפחתיתזה מה שקורה שזוכה איזה ניק אלמוני שלא בעניינים פה...ונעלם ברגע האמת..... @ברכי פיין
לא סוף העולם. כל התחלות קשות, מכאן ואילך.....סליחה, באמת! הייתי בטוחה שמישהו אחר יזכה... להר סופלה הייתה נקודה יותר ממני. אז הלכתי לשמחה משפחתית
ודרך אגב אני לא "ניק אלמוני"לפחות לא יותר ממכם...
www.prog.co.il
ואיפה האתגר שלך להערב ?איפה הנספח לאתגר?![]()
אתגר יומי - ממתינים לאתגר • אתגר 369
הערב לא עלה אתגר חדש, אבל היצירתיות לא עוצרת לעולם... בהשראת היצירות המגניבות שהועלו הערב בנספח, בהמתנה לאתגר שהתבושש, ציירו לנו סצנה שמתארת את הרגע שלפני, ההמתנה, הציפייה, או השעמום היצירתי של מי שממתין לאתגר הבא. אפשר לקחת את זה לכל כיוון: דרמטי, קומי, ריאליסטי או פנטזיוני. רק דבר אחד...www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //