ניחוח יום שישי

• הוסף לסימניות
לא להאמין שמצאתי זמן לצלם ביום שישי של שעון חורף (חלק קטן מהפרויקט גמר שלי בנושא שבת)

קבצים מצורפים

• DSC_4766.JPG
    KB 131.5 · צפיות: 15
  • DSC_4807.JPG
    KB 132.7 · צפיות: 11
  • DSC_4931.JPG
    KB 154.9 · צפיות: 12
  • DSC_5099.JPG
    KB 130.4 · צפיות: 17
  • DSC_5119.JPG
    KB 107 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יפיפה!
אהבתי את התפיסות של הקמח והשומשום באויר - וואו, מעביר את האוירה של הכנות מהירות ונמרצות לשבת.

• הוסף לסימניות
פרויקט יפה יש הרגשה בתמונה של השומשום שאופים את זה מוקדם ביום שישי,חיפשתי את ההרגשה הזאת גם בתמונות האחרות.
את החלה הקדמית [בתמונה האחרונה]הייתי אופה קצת יותר בצד היא לא מספיק מגרה

• הוסף לסימניות
סיפור נחמד שמועבר היטב
שווה להשקיע עוד שניה כדי להעלות את הקבצים בסדר הנכון

• הוסף לסימניות
תמונות יפות. תאורה טבעית? בתמונה של הרידוד הייתי מנסה פוקוס על הבצק ולא על היד

• הוסף לסימניות
הראשונה והרביעית יפות!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות מאוד.
1. בתמונה ראשונה (הקמח) הייתי מנסה להכניס קצת אור לתוך כף היד המחזיקה בכוס. אולי עם רפלקטור (מכסה תבנית ח"פ מאולתר...).
2. בתמונה של הלישה, הייתי מנסה לתפוס תמונה מצד ימין (לראות את האצבעות בעבודה) ואז להכניס מעט אור מאחור/מהצד.
זה לטעמי האישי. אין על מה להתווכח...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה