ניחוח של פעם

• הוסף לסימניות
חו"ד בכיף

קבצים מצורפים

• 5_682x1024.jpg
    5_682x1024.jpg
    KB 88 · צפיות: 16
  • 90_1024x682.jpg
    90_1024x682.jpg
    KB 83.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נראה ששמו מסיכה על התמונה

• הוסף לסימניות
התמונה השניה מקסימה
רק חבל שהיא מפנה את הראש לכיון השני

• הוסף לסימניות
לניחוח של פעם מוספים צבע חום עתיק מאשר צבע אפור-שחור. עכ"פ לטעמי.

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה להקדים שזו פעם ראשונה שאני משתעשעת עם פוטושופ
אז דווקא אשמח ללמוד
מה זו המסיכה ששמתי לה?
ובקשר לניחוח של פעם אתה צודק אז ככה קודם הגעתי לצבעים שהגעתי ואח"כ חשבתי על שם ולא ההפך

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
אפשר להעיר על הלוגו?
לכאורה הוא אמור להיות זהה בכל התמונות
וללא שנוי של הצורה(מעוך,מתוח,משקל הפונט -גודל וצבע אפשר להתאים לתמונה,כמובן.)
מקוה שהועלתי.
הצלחה.

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
אפשר להעיר על הלוגו?
לכאורה הוא אמור להיות זהה בכל התמונות
וללא שנוי של הצורה(מעוך,מתוח,משקל הפונט -גודל וצבע אפשר להתאים לתמונה,כמובן.)
מקוה שהועלתי.
הצלחה.

צודקת,זה מאד צרם גם לי
אני צריכה ללמוד איך להעתיק אותו באותו גודל

• הוסף לסימניות
מעניין לראות את המקור. כי כאן זה יצא ממש חשוך.
יש אפשרות לשחק אם הסליידרים של הצבעים, ולהגיע לתוצאות טובות יותר.
שימי לב שבתמונה השניה, הפנים יצאו ממש שרופות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה