ניטור רשת

• הוסף לסימניות
יש כל מיני תוכנות ואפליקציות שמתחברות לאינטרנט לא דרך הדפדפן, לדוגמא האנטי וירוס שמתעדכן, ואני זקוק לתוכנה שתרשום ותראה לי לאיזה קישור בדיוק הם מתחברים, אודה למי שיוכל ליידע אותי על תוכנה כזו, (עדיף חינמי)

• הוסף לסימניות
Wireshark
בהצלחה.
יש עוד הרבה.

• הוסף לסימניות
WIRESHARK זה באמת כלי נפלא אבל מאוד מסובך , לרוב המשתמשים יש כלים הרבה יותר פשוטים.

האמת שברוב המקרים לא צריך בכלל שום כלי חיצוני , צג המשאבים שמובנה ב7 וב 8 (ב8 הוא קצת טוב יותר) נותן המון מידע שימושי.

הנה מצב תמונה (ב8 הוא קצת מוחבא, אם תתקשה אני אסביר לך את מוצאים אותו בקלות).

קבצים מצורפים

• monitor.PNG
    KB 105.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה, ולא הצלחתי להבין איך משתמשים, אני צריך ספציפית את הפונקציה הזו, לדעת לאיזה קישור הם מתחברים, כתובת IP לא תעזור לי, איך עושים את זה שם?

• הוסף לסימניות
במידה ואתה יודע על איזה תוכנה אתה רוצה לעקוב אז אני חושב ש-Strace תספק אותך.
תריץ אותה תחת מעקב עם Strace (זאת המקבילה החלונאית??)

• הוסף לסימניות
הורדתי את התוכנה החלונאית, הבעיה שכל תוכנה שאני מנסה להריץ דרכה נסגרת מיד, יתכן שאין לה תאימות לוינדוס 7?

• הוסף לסימניות
מישהו השתמש בתוכנה הזו לוינדוס 7?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה