נייד או נייח

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן לקנות מחשב.
ההתלבטות היא בין נייד לנייח.
עיקר העבודה היא עיבוד וסידור התמונות. (בקיצור צלמת)
אשמח לשמוע חוות דעתכם.
מן הסתם יש נקודות שלא חשבתי עליהם. או שאני לא מודעת אליהם בכלל.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
במחיר נתון תקבלי מחשב נייח חזק יותר מאשר נייד.
הרבה יותר קל לעבוד מול מסך נורמלי ולא מסך של נייד.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הגלים. אין כמו נוחות של נייח.
בד"כ מי שקונה נייד זה מסיבות כאלה ואחרות. תחשבי אם יש לך כאלה...
אבל אם יש לך מקום ולא מפריע לך שיהיה מחשב קבוע בבית, אז נייח.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עובדת על נייד מכיון שאני לא רוצה נייח קבוע בבית. אך אם זה לא מפריע לך, אז אני מצטרפת למגיבה הקודמת .

הרבה מאוד פעמים אני מעבדת תמונה ונראה בסדר אך רק בהדפסה או בהעלאה לפרוג (מעניין למה דווקא שם, אולי לצלמות יש עיניים בוחנות במיוחד?) רואים את כל מה שלא ראיתי על הנייד. בבדיקה נוספת אני מזיזה את המסך בנייד וכן רואה את מה שמעירים לי.

אז אין לך בעיה אם נייח או היית רוצה לחסוך תיקונים חוזרים, אז תקני נייח .

כזכור, אני עם נייד

• הוסף לסימניות
האמת אני בשכירות אז אני די לכיוון של נייד על מה כדאי להקפיד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה