דרוש מידע נייד חדש של הדרן, מחפשת המלצות!

• הוסף לסימניות
הי,

יש לי היום מכשיר J5 PRIME
אך לצערי חייבת חדש
חשוב לי 2 נתונים 1. זכרון גבוה 2. מצלמה איכותית ברמה! ( לא אשלם בשביל זה עוד 2 א', אך חייבת תמונות ברורות ואיכותיות)

יש לי כבר סוכן שאקנה דרכו

אבל רוצה לשמוע המלצות

A13 /A12
יש למישהוא? ואם כן איך המצלמה?

מחפשת מכשיר הכי זול - אבל שיעמוד בדרישות שאני צריכה

• הוסף לסימניות
קנינו מהדרן A12 לפני כמה חודשים
אחסון גדול 128 GB
מצלמה בכלל לא איכותית..תמונות ממש לא ברורות בהשוואה לכל מכשיר יותר מתקדם או למצלמה איכותית.
שאר הדברים זה בסדר

מדובר במכשיר כמעט הכי פשוט וזול שיש

• הוסף לסימניות
קנינו מהדרן A12 לפני כמה חודשים
אחסון גדול 128 GB
מצלמה בכלל לא איכותית..תמונות ממש לא ברורות בהשוואה לכל מכשיר יותר מתקדם או למצלמה איכותית.
שאר הדברים זה בסדר

מדובר במכשיר כמעט הכי פשוט וזול שיש

יואוו תודה רבה
נשמע לא משו בכלל

• הוסף לסימניות
לי יש 71 A כבר שנתיים
מצלמה פצצה ממש
יוצא תמונות ברורות וחדות מאד

• הוסף לסימניות
אאל"ט סדרת הA מצלמות מאד טוב.
אני זוכר שכשיצא A10 היה לי אותו והמצלמה היתה מעולה.

• הוסף לסימניות
מעניין כי לפי מה שאתה כותב אז גם A12 אמור להיות טוב
ורשום למעלה שזה לא מצלמה משו
אוקיי אז אני כנראה לא צודק.
אמרתי שככה זכור לי.
מדובר לפני כמה שנים (ברוך ד' זכיתי מאז להיות בלי...)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה