נייד שנפל לבריכה

• הוסף לסימניות
נפל לי נייד לבריכה ולאחר כ2 דק' יצא, יש תקנה?
הסים התאושש אבל המכשיר.....

• הוסף לסימניות
להניח בקערה מלאת אורז פתוח ומפורק,

אצלי בכל מקרה אחרי ארוע נפילה למים שלא טופל כמו שצריך הלכה הסוללה ולאחר שהוחלפה הכל פועל כרגיל.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון להוציא את המכסה והסוללה.
דבר שני לשים בשקית סגורה עם אורז

• הוסף לסימניות
אצלי מכשיר טאצ' נפל למיים ייבשתי מה שהצלחתי בנייר וזה חזר לפעול אחרי כמה ימים נדם לחלוטין. לקחנו לתיקון עלה 75 שקל ולא הצליחו לתקן... כנראה שתלוי בחוזק של המכשיר...
לעומת הסמסונג הרגיל הכשר שעם אורז התרפא מרטיבותו לאט לאט

• הוסף לסימניות
לי נפל מכשיר טאצ' לתוך.... מרק! שמתי אותו לילה שלם בתוך קערה עם אורז וחזר לעבוד כרגיל! מומלץ ביותר (עשיתי אותו הדבר עם נגן)

• הוסף לסימניות
הפלפון של אמא שלי נשכח בכיס של המעיל והתכבס אחרי יבוש של כמה ימים הוא חזר לעבוד עוד כמה שנים
יש תקווה :)

• הוסף לסימניות
גם שלי -טצ' אלכתל - נפל לסיר עם מים רותחים, אבל התאושש בתוך אורז, אחרי 3 ימים היה מצוין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה