ניילון ספרים

• הוסף לסימניות
האם משהו יודע כמה עולה לניין ספר, אני רוצה לקנות ספרים רגילים ולשלוח לניילון אחרי החג - השאלה אם זה שווה את המחיר.

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה אפשר לניילן ספרים בבני ברק?

• הוסף לסימניות
יש מישהו באשדוד שעושה משלוחים בכל הארץ.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
יש לי מישהו בבני ברק / אלעד

• הוסף לסימניות
תפארת הספר ברחוב בעלזא בב''ב מניילנים ספרים 03-5792937
ודרך אגב- ספרים מנויילנים זול משמעותית בחנות ברח' חזו''א פינת אדמור מגור ליד ירקות מישאל

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר בבית שמש?
קיבלתי את "הבובלונים" וכבר נקרע עמוד אחד...

• הוסף לסימניות
בני ברק היתה משפחת טראובה מרחוב רוזבסקי שהיו מנילנים
לא יודעת מה קורה עם זה היום . כדאי לברר.
המידע נכון ללפני 6 שנים.

מקווה שהבנתי נכון מדובר על נילון לכל דף בספרי ילדים.

• הוסף לסימניות
אני עושה את זה בירושלים, אופציה למשלוח. ניתן להתקשר 026330955

• הוסף לסימניות
הנה הפרסומת שלי

קבצים מצורפים

• Plasticate_Advert_Pirsumit_Full Page.pdf
    3.1 MB · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
יש את סייפבוק מגן הספר בירושלים עושים עבודה מצויינת ושירות לקוחות מטורפת משהו מדהים תבקשו את שימי בטלפון 026446294 שלוחה 5

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה