כללי ניירת לבי"ס

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוו"ד (העליתי בעבר את הלוגו, עכשיו אני מעלה את הניירת שבעקבותיו לשמוע מה אתם אומרים)
תודה!
צפה בקובץ המצורף 189109

קבצים מצורפים

• הדמיה משולב עומד.jpg
    KB 66.5 · צפיות: 16
  • הדמיה משולב.jpg
    KB 38.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ברח....

נכתב ע"י נ פלוס;1221498:

צרפתי שוב את הקובץ. אשמח לשמוע מה אתם אומרים

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומרשים!
גם הלוגו....

• הוסף לסימניות
מקסים!
מהיום כל מסמך הכי פשוט שיודפס על הבסיס הזה יראה מכובד ומעוצב!

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהסגנון של הבית ספר הוא כבד מאוד.
אבל לדעתי את הA4 כדאי לרוקן טיפה, לא צריך עלים גם למטה וגם למעלה, ואולי יש מצב גם לוותר על הרקע האפור בחלק העליון- בד"כ דף A4 מיועד לכתיבה של המון מלל- ולכן כדאי שיהיה רייק עד כמה שאפשר.

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;1222183:
אני מבינה שהסגנון של הבית ספר הוא כבד מאוד.
אבל לדעתי את הA4 כדאי לרוקן טיפה, לא צריך עלים גם למטה וגם למעלה, ואולי יש מצב גם לוותר על הרקע האפור בחלק העליון- בד"כ דף A4 מיועד לכתיבה של המון מלל- ולכן כדאי שיהיה רייק עד כמה שאפשר.

המון הצלחות!
האפור נוצר מההדמיה, הוא לא בבלנק המקורי.
אני הצעתי להם בהתחלה או את השרשרת עלים או את העלים להעלה, 2 דוגמאות. הם ביקשו שילוב של השתיים...
השאלה איך אפשר לעדן את זה לדעתך לפי הבקשה שלהם?

• הוסף לסימניות
אולי לנסות להקטין את העלה הגדול למעלה כך שיכסה רק את הלוגו- ולא יתפרס על כל החלק העליון.

• הוסף לסימניות
מרשים ויפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה