כללי ניירת מזה כולל?????

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית צריכה משהו שיכול לתת לי דוגמאות של ניירת???

• הוסף לסימניות
כרטיסי ביקור, פנקס חשבוניות, דף לוגו, פלאייר, פולדר, מעטפה...

• הוסף לסימניות
תודה

ץץץ

• הוסף לסימניות
זה לא כולל פולדר וממש לא כולל פלאייר.
פולדר אפשר לעשות בשביל השירות ללקוח. על פלאייר משלמים בנפרד.

• הוסף לסימניות
נייירת בסיסית כוללת: (מה שבד"כ כלול בחבילה של מיתוג עם ניירת)

-כרטיס ביקור.
-מעטפה.
-בלאנק.

בלבד.

(פנקסי מס, ניתן לתת כשרות אם הלקוח מבקש,
כי בד"כ מדובר בתבנית זהה ורק שינוי של פונט / פרטים והנחת הלוגו...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1604675:
נייירת בסיסית כוללת: (מה שבד"כ כלול בחבילה של מיתוג עם ניירת)

-כרטיס ביקור.
-מעטפה.
-בלאנק.

בלבד.

(פנקסי מס, ניתן לתת כשרות אם הלקוח מבקש,
כי בד"כ מדובר בתבנית זהה ורק שינוי של פונט / פרטים והנחת הלוגו...)

בהצלחה!

בלאנק אי 4 ואי 5

בהצלחה ותהני!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה דוגמאות יש למשהי???????????????

דוגמא לסט כזה

• הוסף לסימניות
בתיק העבודות שלי (בחתימה ללחוץ על הV )יש כמה...

• הוסף לסימניות
חיפוש המילה stationery בכל אתר תמונות ייתן לך דוגמאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה