כללי ניירת משרדית לישיבה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הבלנק והמעטפה?
אשמח לקבל הערות!
תודה :)

קבצים מצורפים

• בלנק לישיבה.png
    KB 204.9 · צפיות: 0
  • מעטפה.png
    KB 104.7 · צפיות: 21
  • לוגו.png
    KB 130.5 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
איך הם חושבים להדפיס את זה?
פרוצס? שחור לבן? (יקר יותר..)
בד"כ הדפסות כאלה בצבע 1 הלקוחות רוצים להדפיס הכי זול שזה גלופה אבל אין אפשרות לעשות את הגוון הבהיר הזה (רשת..)
תבדקי עם הלקוח את הענין הזה.. היה לי עם זה הרבה בעיות כשעבדתי בבית דפוס ולכי תסבירי להם אח"כ למה אי אפשר להדפיס את זה כמו שרואים (במחיר מסוים כמובן..)

למה החלפת סגנון של פונטים? זה קצת פחות מתאים לישיבה לדעתי..

• הוסף לסימניות
הרוב אהבו את זה, וגם הלקוח
ידפיסו את זה בהדפסה פשוטה- דיגיטלית. יכול להיות עם זה בעיה?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת לגלופה "דיגיטלית" (הספקתי לשכוח אם יש לזה שם אחר) אז כן , זה בעיתי הקרניים האלה
הכל צריך להיות וקטורי צבע מלא

• הוסף לסימניות
הפריע לי שהמייל נמצא בשורה הראשונה,נראה לי יותר הגיוני להחליף אותו עם מספר העמותה
העיצוב- מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מקסים ומביע

עיצוב מקסים!
לא נראה לי מתאים שתציעי את עצמך
על 150 ש"ח ללוגו...

• הוסף לסימניות
הערה טכנית:
המילים: דואר אלקטרוני, מיותרות.
המילה: מס' לעמותה, מיותרת.
ואכן כדאי להחליף ולשים למעלה את פרטי העמותה.

ממש עבודה יפה!

• הוסף לסימניות
אני מכיר את הישיבה והלוגו והבלנק מאפיין מאוד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מקסים, עבודה מאוד יפה
רק שהכתב לא מספיק ממורכז (או שאני תועה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזל;1459248:
עיצוב מקסים!
לא נראה לי מתאים שתציעי את עצמך
על 150 ש"ח ללוגו...

ממש מושלם.
לא נראה שווה את המחיר שאמרת להם...

• הוסף לסימניות
למרכז את הלוגו (את הספר ביחס לטקסטים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה