כללי נייר מכתבים

• הוסף לסימניות
בס"ד

אשמח לשמוע את דעתכם על העיצוב של הנייר ועל הבחירה של הלוגו מבין כל הלוגויים שהעלו כאן. http://www.prog.co.il/showthread.php?t=59940

אשמח לשמוע עוד רעיונות.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• נייר מכתבים-1.jpg
    KB 351.3 · צפיות: 23
  • נייר מכתבים-2.jpg
    KB 434.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הפונטים עושים לי רע...
מבחינת העיצוב לדעתי יהיה נכון יותר להביא את שורת הפרטים למטה ולהוריד את הצורה שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמים.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדף אמור לשדר קו נקי יותר היות וזה נייר מכתבים

לוגו למעלה
שורת הכתובות למטה (כך זה מקובל)
ובלי הבניינים למטה נראה לי שזה מכביד וחונק את הדף

אולי אפשר לקחת את הבניין בהגדלה בשקיפות גבוהה שיחתך בצורה מעניינת בדף
מקווה שהובנתי כראוי
לגבי הבס"ד האם זה מקובל? ואם כן נראה לי שיהיה בפונט זהה לפונט של הלוגו

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל עזרה קצת, תודה וסליחה על הטירחה.

...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון
תשאיר למעלה רק את הלוגו
תמחק למטה את הבנינים
ותוריד את הכתובת למטה תנסה לשנות גן לאותו כתב כמו בלוגו
ואז תנסה לשחק בצורת הבית איכשהו ותראה מה מתקבל
או תבחר קו כלשהו לפיו אתה רוצה ללכת בכל הניירת ותיישם אותו

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה