מידע שימושי נילון לכסאות עם ריפוד

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשים נילון לבד על כסאות סלון מתברגים
ולא מצליחה למתוח מספיק טוב, לפעמים יש טיפונת כיווץ או גלים.
שמעתי שהיה בפטנט רשום כתוב על הנושא
למשהו יש אולי את זה זמין כדי להעלות לפה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מומלץ לעבוד עם "פן" (מייבש שיער).
להניח את המושב הפוך, כשמתחתיו הניילון, למתוח קצה אחד של שולי הניילון, לחמם בעזרת הפן וישר להצמיד ולהדק עם מהדק קיר.
החימום גורם לניילון להימתח ולהיצמד ממש כמו ניילון נצמד!
יוצא מעולה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
יש עוד טיפים בנושא?
איך למתוח ולפרוס יפה את הניילון?
כמה ניילון צריך לקנות?

• הוסף לסימניות
איזה נילון?

• הוסף לסימניות
אני מותחת קודם בארבע הפינות צפון דרום מזרח מערב .. ואחר כך בין הידוק להידוק ממשיכה למתוח ולהדק

• הוסף לסימניות
בעור פלסט בירושלים יש נילון מאד עבה שווה את התוספת מחיר, שלא תדרשו לעשות זאת כל תקופה קצרה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1570265:
בעור פלסט בירושלים יש נילון מאד עבה שווה את התוספת מחיר, שלא תדרשו לעשות זאת כל תקופה קצרה..

יודעת לומר לי בערך את המחיר?
ומה העובי שלו?
אני תכננתי לרכוש ב"הסטוק"
ניילון במחיר של 6 ש"ח למטר.

• הוסף לסימניות
שלמתי ביום שישי נראה לי 40 שח למטר! לא יודעת כמה העובי אבל הוא ממש עבהה משמעותית ורפדנו את הכסאות שדרשו החלפה זה יצא מעולה עם מראה קריסטלי!
הדק שמוכרים בסטוקים הוא ממש בלי השואה אני מכירה אותו ולהערכתי נקרע ממש מהר חבל,
אני מדברת על כסאות סלון עם הרבה משתמשים גם קטנים שלא נעול כל השבוע ושימושי רק בשבתות....
אם השימוש שלכם הוא דליל הרבה יותר יתכן ויספיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1570300:
שלמתי ביום שישי נראה לי 40 שח למטר! לא יודעת כמה העובי אבל הוא ממש עבהה משמעותית ורפדנו את הכסאות שדרשו החלפה זה יצא מעולה עם מראה קריסטלי!
הדק שמוכרים בסטוקים הוא ממש בלי השואה אני מכירה אותו ולהערכתי נקרע ממש מהר חבל,
אני מדברת על כסאות סלון עם הרבה משתמשים גם קטנים שלא נעול כל השבוע ושימושי רק בשבתות....
אם השימוש שלכם הוא דליל הרבה יותר יתכן ויספיק

מעניין לבדוק זאת,
החנות הזו ידועה כלא זולה בכלל.
אם כי בהרבה מהמקרים מדובר בסחורה טובה יותר מחנויות אחרות.
ידוע לך מה העובי?

או אולי למשהו אחר, יודע מה העובי של הניילון במחיר כזה?
מה העובי המומלץ לעטוף כסאות בסלון?

• הוסף לסימניות
סתם לצורך האיזון במחירים,
נזכרתי שיש לי בבית כסא מרופד, שעטפתי בניילון קריסטלי
כי הנחתי עליו כיסא תינוק (כסא אוכל)
הניילון - מהסוג הפשוט שעולה 6-10 ש"ח למטר
נכון להיום כבר כ2.5 שנים על הכיסא,
תקופה היה עליו כסא תינוק וכבר תקופה ללא כיסא תינוק.
הנילון כמו חדש...
והסלון שלי, הוא החדר הכי מרכזי והכי שימושי בבית.

• הוסף לסימניות
את כל הכסאות של הבית רפדתי בעצמי עם נילון שקוף עבה יצא מהמם מבריק ועמיד בינתיים כשנתיים בבית עם ילדים. אם תרצו אעלה תמונות
אה והמחיר של הניילון 15 ש״ח למטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1571346:
את כל הכסאות של הבית רפדתי בעצמי עם נילון שקוף עבה יצא מהמם מבריק ועמיד בינתיים כשנתיים בבית עם ילדים. אם תרצו אעלה תמונות
אה והמחיר של הניילון 15 ש״ח למטר

נשמח מאד לשיתוף תמונות
תודה

• הוסף לסימניות
חלפו 5 שנים בדיוק מהתגובה האחרונה,
אבל זה הנושא עדיין רלוונטי...
האם יש לכם עצה איך לרפד בניילון כיסא שהמשענת שלו היא מעור?
או איפה אפשר להשיג כיסוי נשלף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה