כן מה שנקרא ברזנט בלשון העם. יש מפעל בקרית אריה בפתח תקוה שעולה שם זול עד כמה שידוע לי.שמשונית זה גמיש?
מאוד נחוץ ליכן מה שנקרא ברזנט בלשון העם. יש מפעל בקרית אריה בפתח תקוה שעולה שם זול עד כמה שידוע לי.
ברזנט מגן מפני גשם??כן מה שנקרא ברזנט בלשון העם. יש מפעל בקרית אריה בפתח תקוה שעולה שם זול עד כמה שידוע לי.
יש לי סוכה ענקית, רציתי לדעת מה הכי מומלץ לכסות את הסוכה, איזה סוג נילון או משהו אחר.
והאם קיים נילון ענק שמגיע בחתיכה אחת עבור סוכה גדולה?
תודה רבה.
מאוד נחוץ לי
האם זה מגן לחלוטין מגשם?
איפה בדיוק בפתח תקווה קונים?
לא כל ברזנט מגן מפני גשםברזנט מגן מפני גשם??
מאוד נחוץ לי
האם זה מגן לחלוטין מגשם?
איפה בדיוק בפתח תקווה קונים?
יוטה רגיל לא מגן אבל יש שמשונית הזמנה לפי מטריםברזנט מגן מפני גשם??
www.a-t.co.il
ניילונים אחרי סוכות...יש לי סוכה ענקית, רציתי לדעת מה הכי מומלץ לכסות את הסוכה, איזה סוג נילון או משהו אחר.
והאם קיים נילון ענק שמגיע בחתיכה אחת עבור סוכה גדולה?
תודה רבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים