דיון נינג'ה גריל - - - - איזה דגם מומלץ?

• הוסף לסימניות
נכון שכבר שאלו את השאלה הזאת בעבר,
אבל דברים השתנו ויש גדמים חדשים
אודה מאוד להמלצות לדגם הכי טוב לדעתכם!
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי נינגה כמעט ללא שימוש,
הכנתי פעמים עוף ות"א ויצא לי מוצלח רק פעם אחת אפילו לא מספיק רך.
משהי יכולה לתת לי עיצות/מתכונים מוצלחים שאפשר וכדאי להכין איתו?

• הוסף לסימניות
יש לי נינגה כמעט ללא שימוש,
הכנתי פעמים עוף ות"א ויצא לי מוצלח רק פעם אחת אפילו לא מספיק רך.
משהי יכולה לתת לי עיצות/מתכונים מוצלחים שאפשר וכדאי להכין איתו?
כשקנינו ראיתי שיש באתר של שריג.
ואשתי מכינה בו הרבה וזה מוצלח ממש ברמות. לאו דוקא מתכונים ספציפיים לנינג'ה.
שואלת בשביל להבין למה זה היה עדיף מאשר הדגם עם ה2 קומות?
והאם זה ממש כמו מטוגן
מה זה ה-2 קומות, החדיש יותר עם מנגל/ משו כזה?
לא היה לנו צורך.
לי ולאשתי יש בעיה עם שמן וטיגון.

היא מכינה בו למשל צ'יפס, יוצא מעולה ביחס לצ'יפס מטוגן - כמעט ללא הבדל.
שורפת פלפלים/חצילים ושאר ירקות.
עוף שלם או חלקים צלויים טעים ומוצלח ברמות על..
תפו"א כמו בתנור
ועוד.. לא עולה לי עכשיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה