מיתוג ניסוח סלוגן- אשמח לחו"ד:)

• הוסף לסימניות
ערב טוב, אשמח להתייעצות וחו"ד שלכם.

אני ממתגת את עצמי, ולא סגורה לגבי הסלוגן.
קצת רקע:
העסק הוא:
עיצוב גרפי, בעיקר מיתוג עסקים.
שם העסק: ORTAG (שילוב של שמי + מותג/ תג).
הבידול הוא: סגנון העבודות החדשני והעדכני ביותר.

> הסלוגן הוא: "מיתוג באור חדש",
ומשלב בתוכו את תחום העיסוק שלי- מיתוג + חדשנות (סגנון העיצוב שלי) + אור (שזה לקוח מהשם שלי).

האם לדעתכם זה נשמע כבד מדי? אולי לא מתאים לתחום המיתוג?
אודה לחוות דעתכם, וכל רעיון אחר- יתקבל בברכה!:)

• הוסף לסימניות
'אור חדש' נשמע תורני משהו...
פחות עדכני וחדשני.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה נשמע תורני גם משום שסלוגן בא עם כל הלוגו (בשונה משם, לדוגמא), ואני מאמינה שהלוגו לא ישקף משהו תורני.
כ"כ אהבתי את השילוב של המילה 'אור' גם בשם וגם בסלוגן.

• הוסף לסימניות
אולי כך ?
תעדכן את העסק שלך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היי
כקופירייטר וגרפיקאי
הייתי ממליץ בסלוגן לדבר יותר על מה היית רוצה שהלקוח ירגיש כלפי העסק ולא כפירוט על העסק.
למשל אורטג/אורתג-מכניסה אור למותג......
ובכלל למה להכניס בשם אתה העיסוק?
את יכולה לרשום אורטל-מיתוג עם/ב אור!

• הוסף לסימניות
העסק שלך בגירסה חדשה (2023)
תעדכן את הגירסה

• הוסף לסימניות
מחילה אך לא הבנתי

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על "אור למותג שלך"?
או- "מיתוג מבריק"?
או- "LIGHT UP YOUR BRAND"?

• הוסף לסימניות
מיתוג באור אחר
או
אורטג- מיתוג שמאיר רחוק

• הוסף לסימניות
לאן לשלוח את הקבלה?

• הוסף לסימניות
אם כבר, כהמשך לעיצוב של הלוגו שלך, הייתי כותבת "מיתוג מדליק".
שזה גם בסלנג (הדי שחוק) של הביטוי, אבל בעיקר במשמעות האותנטית של המילה.
ומעבר לזה- הוא לא חוזר שוב על ה"אור" שכבר מופיע בשם שלך, ומתכתב טוב עם הG.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה