ניסוי בהשראתכם

• הוסף לסימניות
בהשראת כל המעלים האחרונים,
ובפרט ישי שניסה לצבוע בלי לפחד ללכלך,
היה בא לי לנסות גם משהו...

בסקיצה עצמה לא ממש השקעתי, כי עיקר מה שרציתי לנסות היה הצביעה.
ניסיתי לצבוע בצורה הכי מלוכלכת,
ועוד משהו דומה אבל שונה - רציתי לנסות להכהות/להבהיר בצבעים שהם לא ממש אותו צבע רק בבהיר יותר או כהה יותר, אלא בצבעים סתם, קרובים אבל לא לגמרי קשורים.

יצא בסוף משהו שהוא בין אחד מהבנאים, לבין גנב רומני טיפוסי :)

תודה על ההשראה!
הערות, הארות, מחמאות והמחאות - אני פה

צפה בקובץ המצורף 346412

קבצים מצורפים

• פוטושופ אימוני צביעה.jpg
    פוטושופ אימוני צביעה.jpg
    KB 66.4 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
צביעה יפה מאד!

• הוסף לסימניות
מעולה ומקורי!

רק לי זו נראתה אישה?
זיפים דחוף....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;2494684:
מעולה ומקורי!

רק לי זו נראתה אישה?
זיפים דחוף....

גבר.
הרומנים בעייתיים
לא היהודים...
הגוים.:D

אהבתי ת'ציור!
מביע הרבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;2494684:
רק לי זו נראתה אישה?
זיפים דחוף....

למה בצהוב? :)

נראה לי שלרומנים יש סנטר חלק כזה, לא?!
בכל מקרה הדמות הזאת היא לגמרי תוצאה אקראית...

• הוסף לסימניות
רק שנחל נובע רבי סגלוביץ לא יראה את האשכול הזה..
כל הדיון הזה על רומנים וחבריהם.:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה