ניסוי כלים נוסף

• הוסף לסימניות
והפעם - איירבראש.
(ארטרייג', עם עכבר...)

ותודה לתינוקת המקסימה שלי :)
שבלילות האחרונים מארגנת לי קומזיץ כל לילה עד אור הבוקר,
בשעות כאלו כבר אין כח ומח לעבוד, אבל אי אפשר ללכת לישון כי התינוקת חוגגת.. :)
אז אלו תוצרי המצב.

• הוסף לסימניות
מדהיםםםם

• הוסף לסימניות
יפה
לא הבנתי אם המריחה שם בתוך העיגול שאמור להיות שמש או ירח, זה אוניה או שסתם נמרח לך שם צבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1499813:
יפה
לא הבנתי אם המריחה שם בתוך העיגול שאמור להיות שמש או ירח, זה אוניה או שסתם נמרח לך שם צבע.

זה כתם צבע מכוון, לא סתם נמרח... אניה או פיסת אדמה או מה שתחליט...

• הוסף לסימניות
קודם כל זה מדהים!!!!!!!!!
אין מילים.
דבר שני איך הצלחת לעבוד עם התינוקת שבוכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנה כהן;1499860:
קודם כל זה מדהים!!!!!!!!!
אין מילים.
דבר שני איך הצלחת לעבוד עם התינוקת שבוכה?

תודה.
התינוקת לא בוכה.
התינוקת שמחה וצוהלת, מלאת און ומצב רוח. לא רוצה לישון, רוצה לשחק ולפטפט...
אז חלק מהזמן אנחנו משחקות, וחלק מהזמן אני משחקת לעצמי :)

• הוסף לסימניות
נראה לי את מעירה אותה בכוונה כדי שתוכלי לשחק :)

• הוסף לסימניות
יפהפה!

• הוסף לסימניות
את טובה!!

• הוסף לסימניות
מרגיע!........
זה פשוט משגע!!!
בואי נגיד שאם הייתי רואה כזאת תמונה בחנות, כמעט בטוחה, שהייתי קונה ותולה אצלי ליד המחשב....

תצליחי!! :)

• הוסף לסימניות
חוי זה יפהפה! תרפיה אמיתית לשעות שכאלה..
(כבר עושה חשק לקחת קנבס, ומכחולים עמוסים בצבע שמן ולהתמרח ולהשתפך על הקנבס, בטח בשעות עייפות שכאלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה