- הוסף לסימניות
יש הבדל בין חיסון שרבה התועלת שבו מול הסיכוןהאם מותר לאדם לסכן את גופו לצורך פרנסה?
חד משמעית, מותר
כמה אחוז סיכון יש בחיסונים שמתחסנים בטיפת חלב? אולי גם אחד לאלף?
לבין חיסון שאין בו תועלת לגוף, אלא רק סיכון רפואי
יש הבדל בין חיסון שרבה התועלת שבו מול הסיכוןהאם מותר לאדם לסכן את גופו לצורך פרנסה?
חד משמעית, מותר
איזה רב יגיד לקחת סיכון רפואי בשביל כסף? מה עם ונשמרתם? אא''כ כמו שאמרתי יש נתון מסויים שיכול לשנות הכל, אתם לא חושבים?
ברור, אבל תועלת כספית היא גם תועלת, ולכאורה מותר גם להסתכן עבורהיש הבדל בין חיסון שרבה התועלת שבו מול הסיכון
לבין חיסון שאין בו תועלת לגוף, אלא רק סיכון רפואי
ותוספת שעות בעבושה זה לא סיכון רפואי ? לחץ, חרדות, עבודה פיזית... החיים לא פשוטים.איזה רב יגיד לקחת סיכון רפואי בשביל כסף? מה עם ונשמרתם? אא''כ כמו שאמרתי יש נתון מסויים שיכול לשנות הכל, אתם לא חושבים?
שמת לב לספוילר?איזה רב יגיד לקחת סיכון רפואי בשביל כסף? מה עם ונשמרתם? אא''כ כמו שאמרתי יש נתון מסויים שיכול לשנות הכל, אתם לא חושבים?
האם מותר לאדם לסכן את גופו לצורך פרנסה?
חד משמעית, מותר
כמה שידוע לי - מותר לחלוטיןאיזה רב יגיד לקחת סיכון רפואי בשביל כסף? מה עם ונשמרתם?
אתם לא חושבים?
נראה לי זה לק מהקללה.. לא פסור להיתר.."בנפשו יביא לחמו"
אני מאמינה שיש סיכונים שסביר לקחת בשביל פרנסה ויש כאלה שמצריכים מחשבה נוספת,האם מותר לאדם לסכן את גופו לצורך פרנסה?
חד משמעית, מותר
גם תוספת שעות שינה זה סיכון רפואי.ותוספת שעות בעבושה זה לא סיכון רפואי ? לחץ, חרדות, עבודה פיזית... החיים לא פשוטים.
יעיין כבודו בהודעה שעליה הגבתי, שם נאמר סכום פעוט של 10 מליון.לא להגזים. 20 ש"ח?
אם את לא רעבה ללחם, אל תעשי את זהרציתי להתייעץ עם חכמת ההמון
האם כדאי לי להסכים לניסוי רפואי תמורת 20000 שח.
מדובר בזריקה קטנה פעמיים.
יש בזה סיכונים שמהסיבוב הקודם אחד לאלף הסתבך בזה בעיקר בקוגנטיבי- קשיי ריכוז חולשה וכדו'
כמו"כ מכיון שמדובר בניסוי חדש יחסית לא ידועות השלכותיו לטווח רחוק.
אבל מצד שני היו 999 בערך שיצאו מזה די בסדר לפחות לבינתיים.
לסיכום, האם כדאי וכן אם יש למישהו ניסיון או משהו כזה בדברים דומים?
כמובן שאני לא מייעץ רפואית וכמובן שלא אקח תגובה באשכול בתור ייעוץ רפואי רק סתם מעוניין באינפורמציה אמינה.
איך מסתירים חלק מהתשובה?האם מותר לאדם לסכן את גופו לצורך פרנסה?
חד משמעית, מותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים