ניסיון לעדכון הדרייבר לא מצליח

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לוחץ על "הורד", והוא מוריד עד הסוף, ואח"כ לא מתקין.
אם אני לוחץ איקס ופותח שוב, זה מוריד מחדש (ושוב לא מתקין).
מה עושים?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 96.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תתקין ידנית.
הוא מוריד את זה לתיקיה זמנית, חפש ע"י everithing והוא ימצא לך לאן הוא הוריד ותתקין משם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל לא הצלחתי למצוא את הקובץ. מה לחפש?

• הוסף לסימניות
אם לא תסתדר אולי אעשה לך בשליטה מרחוק.
כרגע אין לי זמן.

• הוסף לסימניות
כשהוא מסיים את ההורדה מה הוא כותב?

• הוסף לסימניות
נתקע.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 97 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
את זה כבר חיפשתי. לא מוצא.

• הוסף לסימניות
תבדוק האם הWINDOWS לא מתקין את הדריבר הזה כרגע בעדכונים אוטומטים וזה מה שחוסם את ההתקנה הנוספת...

• הוסף לסימניות
לא. אבל תודה בכל זאת

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
מתי אתה רוצה שאתחבר?
פנה אלי למייל עם תשובה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לפרסומון שטיפל לי בבעיה!! אשריכם ישראל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה