עזרה ניסיון לפתוח דף עסק בגוגל - דורש אימות לא אפשרי!

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
יש לי עסק בבעלותי די חדש, רציתי לעשות דף עסק בגוגל וכשאני מתחילה עם התהליך הוא דורש ממני לבחור אימות בין טלפוני לסרטון עסקי. אני מנסה את הטלפוני ואז מאמתת והכל בסדר ולאחר שאני מסיימת הוא אומר שהדף יראה רק כאשר הוא יאומת, והפעם הם מבקשים אימות נוסיף של סרטון וידאו.
אז קודם כל רציתי לדעת מה עושים כדי לדלג על זה ואם אפשר. ודבר שני, כבר עשיתי אימות כזה של סרטון וידאו והם אמרו שתוך 5 ימים אקבל תשובה - מלבד שלא הבנתי לאן אני אמורה לקבל תשובה, גם לא קיבלתי שום תשובה לא שלילית ולא חיובית! שלחתי משוב - ושוב אין תגובה. עם מי אפשר לדבר או לפעול? פעם זה לא היה כזה מסובך!
תודה מראש לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
אני גם משתגע מזה כבר מעל חודש.
ייתכן שאין לזה פיתרון?
האם למישו ידוע על פלטפורמה אחרת שמאפשרת ביקורות?

• הוסף לסימניות
לא יודעת. אני אובדת עצות! ניסית לעשות את הסרטון הזה שהם ביקשו??

• הוסף לסימניות
ניסיתי בלי סוף , לא הצלחתי כלום
יש סיכוי שהדבר הזה כבר לא קיים...

• הוסף לסימניות
גם אני לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי ומבקש לשלוח סרטון אימות ותכל'ס אחרי זה אין תגובה מגוגל. גם גוגל ישראל לא עוזר. יש למישהו פתרון??

• הוסף לסימניות
הקפצה!
מה בסוף? הצלחתם לאמת?!
אני גם מסתבך עם זה במשך שבוע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה