כללי ניסיון לשפר את הלוגו שלי

• הוסף לסימניות
בעקבות תרגיל בעיצוב לוגו, ניסיתי להוסיף ללוגו שלי קצת יותר "מקצועיות". לא מצליחה להחליט אם התוצאות משפרות משהו או מקלקלות...

(מס' 1 הוא הלוגו המקורי)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 36.8 · צפיות: 15
  • 2.jpg
    KB 42.9 · צפיות: 14
  • 3.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 10
  • 4.jpg
    KB 41.5 · צפיות: 11
  • 5.jpg
    KB 46.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה
ברגע הראשון זה היה נראה לי באמת לוגו לאיזה מוצר חלבי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה! לדעתי מס' 4 מגניב!

• הוסף לסימניות
3. יש בו קריצה, אבל הוא יותר מהוקצע

• הוסף לסימניות
2- השאר קצת כבדים וחנוקים מדי
גם הלוגו הנוכחי קורץ וגיזעי וממש לא צריך להשתנות......
ב-2 הפכת אותו ליותר אייקוני וזה מה שאהבתי.
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
להשאיר את זה כמו שזה.

• הוסף לסימניות
כל המוסיף - גורע.
הראשון הכי מוצלח.

• הוסף לסימניות
מה רע בישן?? (חוץ מזה שמה הקשר בין פרה לעיצוב:confused: )

בכל אופן אם מאוד בא לך להחליף, אז 4 הכי יפה וטוב לדעתי,
רק הייתי מקטינה בו קצת את הכוכבים בצדדים.

• הוסף לסימניות
אין שום רע בלוגו הישן, חוץ מזה שחשבתי שהוא משדר משהו שובב מדי ולא מספיק רציני ומקצועי. אולי אני טועה, בהתחשב בתגובות שקיבלתי...

הגיוני שאני באמת אשאר איתו בסופו של דבר.

(ואין קשר בין פרה לעיצוב, פשוט אהבתי את השם. צריך להיות קשר?)

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר1984;711663:
(ואין קשר בין פרה לעיצוב, פשוט אהבתי את השם. צריך להיות קשר?)

כשאני למדתי, אמרו שצריך שיהיה איזה שהוא קשר.....
לא חייב בשם אבל לפחות משהו קטן בעיצוב של הלוגו..................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה