ניסיון נוסף אין עשן בלי אש!!!

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_7347.JPG
    3.5 MB · צפיות: 16
  • IMG_7361.JPG
    3.5 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הגוונים החמים בשני הכי מצאו חן בעיני.
פשש... איזה ביצוע!
גם בלי להיות צלמת אני מבינה כמה לא פשוט להוציא תוצאה כה חדה ונקיה מגופים מתכתיים ועשן.

• הוסף לסימניות
השניה מיותרת לדעתי. הראשונה יותר טובה .

בכל זאת הנסיון הראשון היה טוב יותר ברמה טכנית . העשן היה מסודר הרבה יותר נעים. והתאורה טובה יותר בקודם.
החיתוך והקומפוזיציה היו צריכים שיפור. זה כבר עדיף לטעמי:

קבצים מצורפים

• IMG_5808.JPG
    KB 21.9 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשונה גם לטעמי הכי..מוצלחת

הניסיון השני סגנון אחר- תודה.
נכתב ע"י מיכאל דב;881351:
השניה מיותרת לדעתי. הראשונה
בכל זאת הנסיון הראשון היה טוב יותר ברמה טכנית . העשן היה מסודר הרבה יותר נעים. והתאורה טובה יותר בקודם.
החיתוך והקומפוזיציה היו צריכים שיפור. זה כבר עדיף לטעמי:

• הוסף לסימניות
מכל מלמדי השכלתי...

• הוסף לסימניות
העשן המרובה עשה לי מידי בלאגן בעניים
הראשונה לוקחת

• הוסף לסימניות
אחרי הקרופ של יעקוב היא יצאת לפיתוח :)

• הוסף לסימניות
תכל'ס
איך עושים ת'עשן היפה הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;881447:
אחרי הקרופ של יעקוב היא יצאת לפיתוח :)

של מיכאל התכוונת?

• הוסף לסימניות
תכלס... זה פשוט
יש הרבה דרכים, אני השתמשתי בבדיל סגריה ע"מ שיכנס לכלי הקטן
ופשוט חיכיתי בסבלנות, נשפתי מידי פעם ע"מ לסדר את העשן לכיון שאני רוצה
וכשהגיעה הזדמנות יצירתית חמודה
פשוט צילמתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה