ניסיון נוסף להעלות תמונה בגודל מתאים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות חמודות!
הילדים מתוקים

הראשונה חשוכה
ומפריע שהראש כמעט חתוך
הרביעית מיוחדת!

הצלחות:)

• הוסף לסימניות
הצליח לך!
תמונות מקסימות ממש. הראשונה אכן מעט חשוכה
אהבתי מאד את האחרונה.

טוב לראות אותך פה :)
מחכה להפגזות

• הוסף לסימניות
תודה על הפירגונים ....
מחכה לראות חומר שלך.

• הוסף לסימניות
אהבתי את 2 ו3 אם כי 2 חשוכה מדי, בכ"א אפשר לסדר את זה אם כבר צולם ככה, אבל יפה שיש עניין בתמונות

• הוסף לסימניות
כל התמונות באנדר (לא חשופות מספיק).
שימי לב בשעת הצילום למד אור, אם האוביקט בהיר את צריכה לעשות פיצוי חשיפה, אם תשארי על 0 תקבלי כזו תוצאה.
במקרה שיש פערי חשיפה משמעותיים, (כמו בחלק מהתמונות כאן) בין האוביקט לרקע, תעברי למדידת ספוט (מדידה נקודתית)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
2 האחרונות יפיפיות.
שאר התמונות חשוכות מאד, וקשה לראות כך את היופי שלהן...

• הוסף לסימניות
לצורך הערכת הצילום: מה עשית בכדי להגיע לתוצאות הללו?
אלה התוצאות שהיו לך בראש וחתרת אליהם והגשמת זאת בשטח או שיצאו לך תמונות יפות ורצית לשתף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1332288:
כל התמונות באנדר (לא חשופות מספיק).
שימי לב בשעת הצילום למד אור, אם האוביקט בהיר את צריכה לעשות פיצוי חשיפה, אם תשארי על 0 תקבלי כזו תוצאה.
במקרה שיש פערי חשיפה משמעותיים, (כמו בחלק מהתמונות כאן) בין האוביקט לרקע, תעברי למדידת ספוט (מדידה נקודתית)
בהצלחה!
אנדר...
מד האור לא תמיד קובע, והכללים היפים הללו לא תקפים במקרה שהאווירה של הצילום דורשת את ה"אנדר" הזה.
תמונה 5 כדוגמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1332714:
לצורך הערכת הצילום: מה עשית בכדי להגיע לתוצאות הללו?
אלה התוצאות שהיו לך בראש וחתרת אליהם והגשמת זאת בשטח או שיצאו לך תמונות יפות ורצית לשתף?

ממש לא תמונות מתוכננות, הכי אני אוהבת לצלם תמונות ספונטניות .. וזה מה שיצא.
2 התמונות הראשונות היו התנסות ראשונית בעדשת מאקרו חדשה .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1332731:
אנדר...
מד האור לא תמיד קובע, והכללים היפים הללו לא תקפים במקרה שהאווירה של הצילום דורשת את ה"אנדר" הזה.
תמונה 5 כדוגמה.
בד"כ אני מעבדת את התמונות בלייט רום , ובודקת תוך כדי איך משפיע תוספת אור והפוך.
התמונות הללו לא עברו שום עיבוד , ופספסתי ... גם נראה לי שהמסך מחשב שלי (נייד) מרמה מעט. כי אני מקבלת הערות על תמונות חשוכות , והאמת אני לא לגמרי רואה את . בד"כ חשוב לי שהפנים יהיו מוארים טוב.
ותודה על הערות , מה שבטוח שהן מקדמות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1333062:
ממש לא תמונות מתוכננות, הכי אני אוהבת לצלם תמונות ספונטניות .. וזה מה שיצא.
2 התמונות הראשונות היו התנסות ראשונית בעדשת מאקרו חדשה .

הספונטניות קשורה לפוזה של המצולם, אני מתכוון לטכניקה של הצילום, נתוני תריס - צמצם - איזו - צבע - זויות תאורה - מיקום פוקוס וכל מה שאת יכולה לשלוט בו ברגע הצילום

כש-צילמת- האם זה היה מכלול של שיקולים באופן מודע לכל הנתונים הללו (גם נסיונות בפרמטרים שונים ומשונים - נחשב) או שהקשר שלך לתוצאה התבטא בלחיצה על כפתור המחשף ותו לא.
זו שאלה שכל צלם וצלמת צריך לשאול את עצמו כשהוא מבקש חוות דעת על תמונה.

ולא הבנתי מה קשור מאקרו ל2 התמונות המדוברות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1333089:
הספונטניות קשורה לפוזה של המצולם, אני מתכוון לטכניקה של הצילום, נתוני תריס - צמצם - איזו - צבע - זויות תאורה - מיקום פוקוס וכל מה שאת יכולה לשלוט בו ברגע הצילום

כש-צילמת- האם זה היה מכלול של שיקולים באופן מודע לכל הנתונים הללו (גם נסיונות בפרמטרים שונים ומשונים - נחשב) או שהקשר שלך לתוצאה התבטא בלחיצה על כפתור המחשף ותו לא.
זו שאלה שכל צלם וצלמת צריך לשאול את עצמו כשהוא מבקש חוות דעת על תמונה.

ולא הבנתי מה קשור מאקרו ל2 התמונות המדוברות

בהחלט כיוותי את הנתונים של המצלמה לתנאי השטח...
שוב, המצלמה חדשה , עברתי מניקון לקנון , וזאת היתה ההתנסות הראשונית .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1334553:
בהחלט כיוותי את הנתונים של המצלמה לתנאי השטח...
שוב, המצלמה חדשה , עברתי מניקון לקנון , וזאת היתה ההתנסות הראשונית .

אם כיוונת לתוצאה מסויימת והשגת אותה - מצוין
אם אלה התוצאות שכיוונת אליהם - יש מה להשתפר
אם זו התנסות ראשונית בלבד - מומלץ להתנסות עוד בטרם הצגת התוצרת בפומבי

ואם עברת מניקון לקנון - את בדרך הנכונה :)
סתאאאם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1334893:
אם כיוונת לתוצאה מסויימת והשגת אותה - מצוין
אם אלה התוצאות שכיוונת אליהם - יש מה להשתפר
אם זו התנסות ראשונית בלבד - מומלץ להתנסות עוד בטרם הצגת התוצרת בפומבי

ואם עברת מניקון לקנון - את בדרך הנכונה :)
סתאאאם

כיוונתי את המצלמה לפי מד אור, הבנתי כאן שלא בהכרח כדאי להסתמך רק על זה.
במחשב לא הציק לי וייתכן שזה בגלל המחשב הנייד שלי.
באמת הייתי צריכה אומץ להעלות חומר . אני מנסה לקחת את הבקורות ולהבנות ממנה (בקורת בונה) ויש כאן הרבה נכונות ופרגון.

והיה לי קשה מאוד להכריע האם לעבור לקנון אחרי שהתרגלתי לניקון. . . . בסוף נלמד אותה ונתמזג, המצלמה ואני..
ושוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה